• Bovinae & Swine

    Bovinae & Swine

    Manual kanggo injeksi vitamin AD [Description] Produk iki kuning Cairan lengo wernane utawa cahya cetha. [Fungsi lan langkung] Produk iki ngandhut vitamin A lan D. vitamin A bisa dienggo minangka furthering wutah saka anima
  • Aqua

    Aqua

    Hormon tamba. Prodhuk iki bisa ningkataké hypophysis iwak kanggo nerbitaké GTH; nambah follicle iwak wadon kang kanggo secrete estrogen kang bakal bantuan akselerasi follicle kadewasan, ovulation lan produksi corpus luteum; ngrangsang produksi sperma lan kadewasan iwak lanang. Iku odinagogue iwak dhuwur-efisiensin, njupuk kesahihan luwih apik kanggo pegunungan

Mission Kita:

We Yahoo dadi perusahaan multinasional anjog sing nduweni kualitas paling apik ing lapangan kita.

Vison kita:

Kita bakal nguber teknologi paling majeng ing donya lan elites profesional kanggo nggawe kualitas dhuwur lan layanan paling apik, uga gain ajining diri lan pasar bareng karo kapercayan apik lan integritas uga kualitas stabil.

  • f908d15c

Darmabakti kanggo
Reproduksi Animal

Ningbo Kapindho Hormon Factory iki diadegaké dening 1988. Kita wis setya industri breeding kéwan kanggo 30 taun, lan kita gabungan materi mentahan, riset lan pangembangan, Pabrik, ujian, sales, lan dhukungan pelanggan bebarengan dadi perusahaan ukuran gedhe. Our company dianugerahi minangka "industri High-tech Zhejiang" lan Cixi Top 20 Enterprises "...

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa Book janjian
sinau More
WhatsApp Online Chat !