Babagan awake dhewe

Ningbo Kapindho Hormon Factory iki diadegaké dening 1988. Kita wis setya industri breeding kéwan kanggo 30 taun, lan kita gabungan materi mentahan, riset lan pangembangan, Pabrik, ujian, sales, lan dhukungan pelanggan bebarengan dadi perusahaan ukuran gedhe. Our company dianugerahi minangka "industri High-tech Zhejiang" lan Cixi Top 20 Enterprises ".

Our company wis dhaftar lengkap produk reproduksi, lan kita produk biaya-efektif. Kita uga wis API produk utama kita 'kedhaftar. We wis kamar kewan resik paling gedhé ing provinsi kanggo ndeteksi efek produk kita ing clurut lan clurut. Mulane, ing efektifitas lan stabilitas saka produk dijamin. hormon reproduksi kita njupuk liwat pasar bareng 50% saka ranch lan petani pasar kabèh negara kang. We are Supplier utama Mengniu, Yili, Farming Modern, ibukutha Beijing tetanèn, COFCO, Zhongding Farming Dairy, WENS, Chuying Agro-pastoral, Chia Tai grup, biasa padhang lan Enterprises gedhe.

Our company wis teknologi elit lan R & D pasukan. dhokter Professional anjog 30 elites sekolah medis tim D R kita &, kasil dikembangaké luwih saka 100 produk, lan sawetara produk padha sijine menyang baris produksi. Kita Chorionic Gonadotropin (HCG) 's materi Potensi mentahan (10000iu / mg) punika kathah luwih saka standar Eropah lan Amérika pharmacopoeia (4500iu / mg), lan kita seneng mancanegari. We are setya kanggo pangembangan produk anyar: D sodium klorit lan Butylamine telung alkohol prostaglandin F2 alpha sing obatan Veterinary kadhaptar kita anyar, lan ing pasar. (Kita mung pabrik sing wis kedhaftar D klorida supaya adoh.) Our company kedhaftar Menotropins kanggo Injection (jeneng liya: Chaopai su).

Produk perusahaan kita sing digunakake digunakake ing iwak, babi, sapi diary, wedhus, pets, etc. Kanggo iwak, kita duwe senyawa Salmon GnRHa kanggo injeksi iwak lendhut. Kanggo babi, kita saiki tongfasu (mantan jeneng PC600) kedhaftar, lan wis efek pestisida padha PG600 Intervets '. Produk ndhaptar anyar Cairan lisan Altrenogest kita wis liwati ayahan review tetanèn, lan bakal rampung ndhaptar rauh. Testing Altrenogest kita ing ranch gedhe, nalika mromosiaken Manajemen kumpulan cèlèngé ', iku tekan efek apik banget; ing wektu sing padha, nggunakake PMSG lan GnRH bebarengan kanggo cèlèngé 'wektu insemination tetep, Ngapikake cèlèngé' kemampuan breeding. Kanggo sapi diary, nggunakake GnRH lan D klorida bebarengan kanggo diary kang wektu insemination tetep, wis efek apik saka corpus luteum, lan Ngapikake sapi diary meteng tingkat.
Swara past 30 taun, kita ngoyak teknologi supaya kurban produk lan layanan luwih apik kanggo kita pelanggan. Kita misi kita Yahoo dadi perusahaan multinasional anjog sing nduweni kualitas paling apik ing lapangan kita. Kita sesanti iku kita bakal nguber teknologi paling majeng ing donya lan elites profesional kanggo nggawe kualitas lan layanan paling apik, uga gain ajining diri lan pasar bareng karo kapercayan apik lan integritas uga kualitas stabil.


WhatsApp Online Chat !