Chorionic Gonadotrophin saka Injection (HCG) - China Ningbo Kapindho Hormon

Chorionic Gonadotrophin saka Injection (HCG)

Short Description:

Chorionic Gonadotrophin kanggo Injection (I) 【Jeneng Veterinary Tamba】 【umum Jeneng】: Chorionic Gonadotrophin kanggo Injection (I) 【Inggris Jeneng】: Chorionic Gonadotrophin kanggo Injection 【Major bakal】: Chorionic gonadotrophin (HCG) 【Description】: Prodhuk iki putih block-shaped inti beku-pepe utawa bubuk 【Pharmacological Efek】: Ningkataké kadewasan follicle iwak wadon lan panggawe ovulation; ndandani folliculi theca lan sel granulosa menyang sel luteal; nambah ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Chorionic Gonadotrophin kanggo Injection (I)

     

    【Jeneng Veterinary Tamba】

    【Umum Jeneng】: Chorionic Gonadotrophin kanggo Injection (I)

    【Inggris Jeneng】: Chorionic Gonadotrophin kanggo Injection

    【Major bakal】: Chorionic gonadotrophin (HCG)

    【Description】: Produk iki putih block-shaped inti beku-pepe utawa bubuk

    【Pharmacological Efek】: Ningkataké kadewasan follicle iwak wadon lan panggawe ovulation; ndandani folliculi theca lan sel granulosa menyang sel luteal; ningkatake metune saka jinis hormon lanang iwak lanang.

    【Indikasi】: Ningkataké kadewasan seksual utawa akselerasi mateng kanggo iwak

     

    【Dianggo lan Dosis】:

    Sawise prodhuk iki diencerke ing saline normal, nindakake injeksi intrapleural ing lan amba ing 45 gelar ing dasar fin pectoral iwak tanpa ukuran

    Chub, bighead: 800-1600 Unit / kg

    Clarias fuscus: 3000-3500 Unit / kg

    Gurnard: 1000-2000 Unit / kg

    Halve dosis ndhuwur iwak lanang. Ing acara saka pindho injeksi, 1 / 6-1 / 10 saking dosis bakal nyuntikaken kanggo pisanan. Injeksi kapindho diwenehi sawise 8-12 jam. Dosis bisa tambah mlaku kanggo iwak sepah ing periode awal saka ngendhog prabawa utawa ing ukuran cilik. Kanggo varieties saka iwak, dosis bisa tambah utawa melorot sesuai karo referensi ndhuwur nalika njupuk menyang wawasan kahanan nyata.

    Wigati: 4000 Unit / kg kanggo bullfrog

     

    【Matters Need waé】 Produk iki agen biokimia kang miskin ing panas resistance lan gampang kélangan khasiat ing banyu. Iku luwih apik kanggo nggawe preparation sadurunge sampeyan nggunakake.          

                                           

    【Keterangan】: (1) 2000 Unit; (2) 5000 Unit; (3) 10000 Unit; (4) 50000 Unit

    【Paket】: 10 pcs per paket, 5 PC kanggo 50000 Unit

    【Storage】: Nutup tightly, katahan ing kelangan, panggonan peteng

    【Periode Validity】: Rong taun

     

    Ing ndhuwur iku dosis dianjurake dening ahli. Ing dosis tartamtu bakal tambah utawa melorot dening dokter hewan Clinical miturut kahanan nyata.

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !