Senyawa Gonadotrophin kanggo Injection (Ovumon) - China Ningbo Kapindho Hormon

Senyawa Gonadotrophin kanggo Injection (Ovumon)

Short Description:

Manual operasi Senyawa GnRHa Injection Veterinary 【Jeneng Veterinary Tamba】 【umum Jeneng】: Senyawa GnRHa Injection 【Inggris Jeneng】: Senyawa GnRHa Injection 【Jeneng ing Pinyin】: Fufang Cuxingxianjisushifangjisu Leisiwu zhusheye 【Major bakal】: GnRHa, Motilium 【Description】 : produk iki wernane Cairan langit 【farmakologis Tindakan】: tamba Hormon; GnRHa bisa nambah pituitary ngarepan kanggo nerbitaké LH lan FSH, karo efek sing padha karo LH lan FSH; Motilium bisa strengthe ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Manual operasi Senyawa GnRHa Injection

     

    Veterinary

    【Jeneng Veterinary Tamba】

    【Umum Jeneng】: Senyawa GnRHa Injection

    【Inggris Jeneng】: Senyawa GnRHa Injection

    【Jeneng ing Pinyin】: Fufang Cuxingxianjisushifangjisu Leisiwu zhusheye

    【Major bakal】: GnRHa, Motilium

    【Description】: Produk iki Cairan langit wernane

    【Farmakologis Tindakan】: Hormon tamba; GnRHa bisa nambah pituitary ngarepan kanggo nerbitaké LH lan FSH, karo efek sing padha karo LH lan FSH; Motilium bisa ngiyataken efek saka GnRH

    【Indikasi】: Bisa digunakake kanggo panggawe ovulation lan spermiation iwak

    【Dianggo lan Dosis】: Intramuscular injeksi, karo dosis saka 0.5ml / kg; carp: siji injeksi, halve dosis kanggo mas lanang; lele: injeksi dening kaping pirang-pirang, karo 1-2 jam antarane saben injeksi; sejenis iwak: injeksi dening kaping pirang-pirang, karo 3 days antarane saben injeksi

    【Prakara perlu digatekake】: Fish nggunakake produk iki dilarang mangan dening wong

    【Salabetipun Tamba Reaksi】: dosis Gedhe banget bisa menehi munggah kanggo Gagal ngendhog prabawa

    【Keterangan】: 2 ml

    【Paket】: 10pcs saben paket

    【Storage】: Nutup tightly, lan katahan ing kelangan, panggonan peteng

    【Periode Validity】: 18 months

    【Persetujuan Number】: Veterinary Tamba No. (2008) 110253135

    【Produsen】: Ningbo Kapindho Hormon Factory

     

    Address: No. 398, North 2 nd  Ring Road, Cixi City of Provinsi Zhejiang Postcode: 315300

    Tel: 0574-63017888                   

    Fax: 63041888

    Situs web: http: //www.nbshusheng.com         

    Email: cgy@nbshusheng.com

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !