Senyawa S-GnRHa Kanggo Injection (Ovuhom) - China Ningbo Kapindho Hormon

Senyawa S-GnRHa Kanggo Injection (Ovuhom)

Short Description:

Operation Manual of Compound S-GnRHa for Injection Veterinary Rx Drug 【Name of Veterinary Drug】 【Common Name】: Compound S-GnRHa for Injection 【English Name】: Compound S-GnRHa for Injection 【Name in Pinyin】: Zhusheyong Fufang Guiyu Cuxingxianjisushifangjisu Leisiwu 【Major Ingredient】: S-GnRHa, domperidone 【Description】: This product is white freeze-dried block-shaped substance or powder 【Pharmacological Action】: Hormone drug; S-GnRHa can promote fish to release gonadotrop...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Manual operasi Senyawa S-GnRHa kanggo Injection

    Veterinary Rx Drug

    【Jeneng Veterinary Tamba】

    【Jeneng umum】: Senyawa S-GnRHa kanggo Injection

    【Inggris Jeneng】: Senyawa S-GnRHa kanggo Injection

    【Jeneng ing Pinyin】: Zhusheyong Fufang Guiyu Cuxingxianjisushifangjisu Leisiwu

    【Major bakal】: S-GnRHa, domperidone

    【Description】: Produk iki putih block-shaped inti beku-pepe utawa bubuk

    【Pharmacological Tindakan】: Hormon tamba; S-GnRHa bisa ningkataké iwak kanggo nerbitaké hormon gonadotropic; domperidone punika dopamin musuh neurotransmitter kang bisa mungkasi dopamin saka ngampet ing ngeculake hormon gonadotropic lan nambah iwak kang ngeculake hormon gonadotropic

    【Indikasi】: Bisa ngrangsang ngeculake hormon gonadotropic lan digunakake kanggo panggawe ovulation lan spermiation iwak.

    【Dianggo lan Dosis】: fin Pectoral, veutro lan injeksi intraperitoneal; Nyampur siji botol saka tamba karo banyu 10ml kanggo Inject kanggo nyiapake Cairan penundaan; siji injeksi kanggo carp suket, carp salaka, bighead lan mandarin iwak, karo dosis saka 0.5ml / kg; siji injeksi kanggo megalobrama amblycephala lan iwak putih saka Taihu Lake, karo dosis saka 0.3ml / kg; carp ireng perlu pindho injeksi: 0.2ml / kg kanggo injeksi pisanan lan 0.5ml / kg kanggo injeksi kapindho, ana 24-48 jam antarane loro injeksi iki; halve dosis iwak lanang.

    【Prakara perlu digatekake】: Fish nggunakake produk iki dilarang mangan dening wong

    【Keterangan】: S-GnRHa 200μg + domperidone 100mg

    【Paket】: Iku wis dikempalken ing botol penisilin, 10 gendul saben kothak

    【Storage】: Nutup tightly, lan katahan ing kelangan, panggonan peteng

    【Periode Validity】: Telung taun

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !