Contact Us

Ningbo liyane hormon PABRIK

Address

28 # RENJIAN RD, ZONGHAN ST, Cixi, ZHEJIANG, CHINA

telpon

Tel / Whatsapp: 086-13685849388

jam

Ana-ana: 24h kabeh dina

Pabrik kita dumunung ing Cixi, Ningbo, Zhejiang, China.

We are looking for distributor chain sumber global. Info lengkap, aran bebas email pitakonan kanggo 148259301@qq.com  utawa nambah ing wechat / whats ID app: 13685849388.


WhatsApp Online Chat !