Domperidone Injection - China Ningbo Hormon Kapindho

Domperidone Injection

Short Description:

Manual operasi Domperidone Injection Veterinary 【Jeneng Veterinary Tamba】 【umum Jeneng】: Domperidone Injection 【Inggris Jeneng】: Domperidone Injection 【Jeneng ing Pinyin】: Duopanlitong Zhusheye 【Major bakal】: Domperidone 【Description】: Produk iki wernane Cairan langit 【Pharmacological Tindakan】: iku musuh reseptor dopamin; Domperidone bisa mungkasi dopamin saka ngampet iwak kang ngeculake saka GTH lan ovulation uga ngiyataken LHRH-A2 lan sGnRH-A kanggo panggawe GT ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Manual operasi Domperidone Injection

    Veterinary

    【Jeneng Veterinary Tamba】

    【Umum Jeneng】: Injection Domperidone

    【Inggris Jeneng】: Injection Domperidone

    【Jeneng ing Pinyin】: Duopanlitong Zhusheye

    【Major bakal】: Domperidone

    【Description】: Produk iki Cairan langit wernane

    【Pharmacological Tindakan】: Iku musuh reseptor dopamin; Domperidone bisa mungkasi dopamin saka ngampet iwak kang ngeculake saka GTH lan ovulation uga ngiyataken LHRH-A 2 lan sGnRH-A kanggo panggawe GTH ngeculake lan ovulation.

    【Indikasi】: Bisa melu digunakake karo LHRH-A bakal 2 kanggo prabawa Ponggawa empathema lan ovulation iwak

    【Dianggo lan Dosis】: First, dilute produk iki karo jumlah sing tepat saka saline normal nganti saben milliliter banyu ngandhut 5 ~ 10mg domperidone. Sareh, nyampur LHRH-A 2 kanggo injeksi karo sawetara saline normal kanggo njaluk-A LHRH 2 solusi karo konsentrasi 5 ~ 20μg / ml. Nyetel dosis sing dibutuhake lan nyampur ndhuwur loro solusi. Banjur, aplikasi dicampur kanggo injeksi intraperitoneal (dasar fin pectoral) utawa injeksi intramuskular (cedhak basa kang fin dorsal). Ing dosis kanggo iwak wadon per kilogram iku minangka nderek:

     

      carp, carp crucian suket carp chub, bighead dace bream clarias fuscus Loach megalobrama amblycephala ilishaeformis Erythroculter
    DOM 1 ~ 2mg 3 ~ 5mg 3 ~ 5mg 5mg 3mg 5mg 3mg 3mg 5mg
    LHRH-A 2 3 ~ 5μg 5μg 3 ~ 5μg 5 ~ 10μg 3 ~ 5μg 5μg 3μg 4μg 5μg

    Black carp perlu pindho injeksi. Ing dosis kanggo injeksi pisanan: DOM 5mg + LHRH-A 2 5μg; injeksi kapindho diwenehi 24 ~ 48 jam mengko karo dosis saka DOM 5mg + LHRH-A 2 10μg.

     

    iwak sepah lanang mung perlu 1/2 dosis kanggo iwak sepah wadon ndhuwur

    【Salabetipun Tamba Reaksi】 Ora reaksi tamba salabetipun ditemokake yen dosis dianjurake wis mèlu.

    【Matters Need waé】:

    1. iwak Parent nggunakake produk iki dilarang mangan dening wong

    2. Bisa mesthekake kesahihan luwih ing suhu banyu 20 ~ 30 ℃. Yen suhu banyu iku ngisor saka 20 ℃, ing asil saka ngendhog prabawa bakal rada kena pengaruh.

    3. dosis kacida dhuwur bisa mimpin kanggo ovulation awal lan bakal mengaruhi tingkat kesuburan sawijining.

    4. Iku luwih apik kanggo nyiyapake tamba sadurunge nggunakake. Tamba disiapake kudu nyuntikaken ing 0.5-1 jam.

     

    【Keterangan】: 2 ml: 100mg

    【Paket】: 10pcs saben paket

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !