Estradiol Benzoate Injection (estrogen) - China Ningbo Hormon Kapindho

Estradiol Benzoate Injection (estrogen)

Short Description:

Estradiol Benzoate Injection (estrogen) [Description] Produk iki Cairan lengo transparent kuning pucet. [Fungsi lan panggunaan] Iku bisa ningkataké pangembangan pratandha seksual kapindho lan tatanan saka organ seksual kanggo kéwan wadon, nambah fungsi saka kontrak kanggo uteruses lan oviducts, nambah sensitivitas ing uteruses kanggo oxytocin, lan ningkataké istirahat saka orifices serviks. Iku bisa kanggo ningkataké pangembangan sistem pipa banyu. Karo jumlah cilik saka progesteron ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Estradiol Benzoate Injection  (E strogen )

    [Description]

    Produk iki Cairan lengo transparent kuning pucet.

    [Fungsi lan panggunaan]

    Iku bisa ningkataké pangembangan pratandha seksual kapindho lan tatanan saka organ seksual kanggo kéwan wadon, nambah fungsi saka kontrak kanggo uteruses lan oviducts, nambah sensitivitas ing uteruses kanggo oxytocin, lan ningkataké istirahat saka orifices serviks. Iku bisa kanggo ningkataké pangembangan sistem pipa banyu. Karo jumlah cilik saka progesteron, iku bisa pituduh kéwan wadon duwe kepinginan seksual lan kasenengan seksual. Produk iki digunakake Applied ing membran disimpen janin, endometritis, lan pyometra uterine sawise layang kanggo kéwan wadon. Uga bisa digunakake kanggo Otot uterine banget nalika cooperatively digunakake karo oxytocin. Kajaba iku, iku wis Applied ing proses pembangunan saka kelenjar banyu ing prabawa saka lactation lembu.

    [ U SAGE lan Dosis] 

    1. cooperatively digunakake karo Ngandhut Mare Serum Gonadotropin kanggo gawe pratandha estrous ketok sak mromosiaken estrus: supaya nggampangake deteksi estrus lan gawe pratandha estrous ketok nalika Ngandhut Mare Serum Gonadotropin wis Applied kanggo ningkataké estrus, injeksi intramuskular saka 6-8mg saka estradiol benzoate dipun ing dina kapindho sawise nggunakake Ngandhut Mare Serum Gonadotropin. 

    2. Ningkataken sensitivitas Otot uterine kanggo oxytocin: Aplikasi saka estrogen ing proses babaran ora bisa mung ningkataké bukaan saka orifices duwe sesambungan karo tengkuk, nanging nambah sensitivitas ing Otot uterine kanggo oxytocin. Sadurunge injeksi saka oxytocin, estradiol benzoate bakal nyuntikaken, lan klompok punika minangka nderek: 3-10 mg kanggo babi, 5-20mg kanggo sapi, 10-20mg jaran, 1-3 mg kanggo wedhus, 0.5-2.0mg kanggo asu, lan 0.2-0.5mg kanggo cats.

    3. Perawatan saka penyakit uterine: iku bisa nambani endometritis, inersia uterine (subinvolution saka uterus), lan disimpen membran janin sawise nglairake nalika cooperatively digunakake karo oxytocin. Estradiol bakal nyuntikaken pisanan (20-30mg kanggo ternak amba, 10-20mg kanggo ternak tengah-ukuran, lan 5-10mg kanggo kéwan cilik), lan banjur oxytocin bakal digunakake kanggo perawatan (75-100IU kanggo sapi lan jaran, 30- 50IU babi lan wedhus, 10-25IU kanggo asu, lan 5-10IU kanggo cats); injeksi intramuskular utawa injeksi intrauterine bakal Applied, sapisan saben 7 dina.

    4. Promoting estrus: dosis dhuwur saka estradiol benzoate bisa digunakake kanggo ningkataké estrus kanggo kéwan anoestrus Clinical; Nanging, ing estrus wektu iki biasane ora bisa menehi munggah kanggo pembangunan normal follicle kanggo ovulate, nanging normalake siklus estrus. dosing kaya mengkéné: 10-20mg kanggo sapi lan jaran; 5-10mg kanggo babi; 3-5mg kanggo wedhus.

    [Ati-ati]

    1. dosis tinggi, long-term utawa boten cecek produk iki bisa nimbulaké cysts ovarium, aborsi, atrophy ovarium lan penahanan siklus seksual kanggo kéwan wadon.

    2. Contraindicated ing kéwan pangan.

    3. Mung digunakake kanggo Reproduksi kewan.

    4. Apa ora kena dening anak.

    [Total Periode] 

    28 dina kanggo sapi, wedhus, lan babi (tentative); 7 dina kanggo susu (tentative)

    [Specifications]

    10 × 2 ml: 4mg

    [Lumbung]

    Peteng lan airtight; disimpen ing suhu saka 30 ℃.

    [Term saka Validity]

    2 taun

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !