Gonadotropin kanggo Injection (GnRH) - China Ningbo Kapindho Hormon

Gonadotropin kanggo Injection (GnRH)

Short Description:

Shuniu GnRH (cocok kanggo sapi biasa) Gonaderelin kanggo injeksi Ing kelas papat nasional tamba Veterinary anyar [Description] Produk iki putih utawa mati-putih beku-pangatusan bongkahan utawa bubuk. [Fungsi lan langkung] Prodhuk iki bisa pituduh kelenjar prepituitary kewan kang kanggo nerbitaké hormon follicle-menehi pancingan (FSH) lan hormon luteotropin (LH). Wis curative ing salwiring ovary, utamané kanggo cysts follicular. Uga duwe pengaruh ing kasus sing imun kanggo ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Shuniu GnRH (cocok kanggo sapi biasa)

    Gonaderelin kanggo injeksi

    T kang  national fourth class of new veterinary drug

    [Description]  

    Produk iki putih utawa mati-putih bongkahan beku-pangatusan utawa bubuk.

    [Fungsi lan langkung]

    Prodhuk iki bisa pituduh kelenjar prepituitary kewan kang kanggo nerbitaké hormon follicle-menehi pancingan (FSH) lan hormon luteotropin (LH). Wis curative ing salwiring ovary, utamané kanggo cysts follicular. Uga duwe pengaruh ing kasus sing imun kanggo chorionic gonadotrophin (HCG) utawa LH. Iku bisa ngobati Gagal ovulation saka follicle (telat ovulation); bisa co-digunakake karo pembuahan gawean lan nyoto bisa nambah tarif angen-angen ing estrous sapi. Kajaba iku, iku biasane digunakake kanggo pemugaran fungsi awal saka ovary sawise layang klinik (ing 40 dina sawise nglairake); iku uga bisa digunakake kanggo estrus wektu, wektu insemination Ponggawa kanggo shorten interval layang supaya minangka kanggo tanggung nambah kesuburan keluarga.

    [ U SAGE lan Dosis]

    1.Curing cysts follicular: Apike kanggo intramuscularly inject Shuniu GnRH kanggo 200 MCG kanggo ngruwat cysts follicular kritis Apike kanggo intramuscularly inject Shuniu GnRH kanggo 100 MCG kanggo ngruwat cysts follicular entheng.

    2.It dianjurake kanggo intramuscularly inject Shuniu GnRH kanggo 100 MCG kanggo ngruwat Gagal ovulation.

    3.It dianjurake kanggo intramuscularly inject Shuniu GnRH kanggo 100 MCG kanggo ngruwat ing quiescence ovarium.

    4. Apike kanggo intramuscularly inject Shuniu GnRH kanggo 100 MCG kanggo mromosiaken ovulation ing.

    5. Bisa co-digunakake karo injeksi Cloprostenol Sodium (PG) kanggo insemination Ponggawa ing wektu kanggo sapi biasa (kanggo panggunaan kasebut lan dosis, pirsani 19 th  kaca iki manual, Shuniu GnRH (cocok kanggo sapi biasa) )

    [Ati-ati]

    Iku pareng digunakake kanggo promosi wutah.

    [Specifications]

    100mcg × 10 gendul

    [Lumbung]

    Disimpen ing kondisi airtight ing iyub-iyub (ngisor 20 ℃).

    [Term saka Validity]

    2 taun

    [Total Periode] 

    Daging 7 dinten, susu kanggo 12 jam.

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !