LHRH-A2 kanggo Injection bovinae & Swine - China Ningbo Kapindho Hormon

LHRH-A2 kanggo Injection bovinae & Swine

Short Description:

Luteinizing Hormon Releasing Hormon A2 kanggo Injection (LHRH-A2) Corporation Iki produsen mung gadhah sertifikat GMP liwati ing ngarep ing syarat-syarat bahan mentahan kanggo Luteinizing Hormon Releasing Hormon A2. [Description] Produk iki putih pamblokiran beku-pepe utawa bubuk. [Fungsi lan panggunaan] tamba hormon polipeptida. Iku bisa ningkataké ngarepan pituitary kewan kanggo secrete hormon luteinizing (LH) lan follicle-menehi pancingan hormon (FSH), kang kadewasan saka folikel ovarium ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    L uteinizing H ormone R eleasing H ormone  A 2  kanggo Injection (LHRH-A 2 )

    Iki  Corporation  produsen mung gadhah liwati sertifikat GMP  ing ngarep  in terms of the raw materials for Luteinizing H ormone R eleasing H ormone s A 2.

     

    [Description]

    Produk iki putih pamblokiran beku-pepe utawa bubuk.

    [Fungsi lan panggunaan]

    Polipeptida tamba hormon. Iku bisa ningkataké ngarepan pituitary kewan kanggo secrete hormon luteinizing (LH) lan follicle-menehi pancingan hormon (FSH), kang kadewasan saka folikel ovarium wis disedhiyakake kanggo ovulate. Asring digunakake kanggo ngobati hysteresis ovulation, ovaries aktif, ngengkel corpus luteum lan cysts ovarium lembu biasa. Iku bisa ningkataké spermatogenesis kanggo kéwan lanang.

    [ U SAGE lan Dosis] 

    Nalika nyuntikaken, iku bakal diencerke karo banyu resik kanggo injeksi utawa banyu saline sterilized.

    Salah dosis kanggo injeksi intramuskular:

    Per cow biasa:

    1. ovulation hysteresis: injeksi intramuskular saka 25-50μg nalika insemination wis dipun ginakaken.

    2. ovaries aktif: 25μg, sedina sepisan; bisa digunakake kanggo 3 days consecutive, lan dosis total ora bakal liwat 75μg; umume, efek bakal luwih mung nalika ana apa dikembangaké ovarium follicle.

    3. cysts Ovarian: 25μg, sedina sepisan; bisa digunakake kanggo 3-4 dina consecutive, lan dosis total ora bakal liwat 100μg.

    Per babi:

    Ngapikake ukuran rereged: injeksi intramuskular saka 25μg sak kawin

    Per wedhus:

    Ngapikake meteng tingkat plus ukuran rereged lan nambahi efek super-ovulation: 15-25μg.

    [Ati-ati]

    -Long term lan dosis dhuwur saka aplikasi bakal nimbulaké efek heterogen, efek nyegati yaiku ketok.

    Umumé, sembarang tipe liyane hormon ora bakal digunakake nalika produk iki digunakake.

    [Specifications]

    10 × 25μg 10 × 50μg 10 × 125μg

    [Lumbung]

    Peteng lan airtight; disimpen ing suhu saka 20 ℃.

    [Term saka Validity]

    3 taun

    [Total Periode] 

    Ora pranata

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !