LHRH-A2 kanggo Injection Fish nggunakake - China Ningbo Kapindho Hormon

LHRH-A2 kanggo Injection Fish nggunakake

Short Description:

Luteinizing Hormon Releasing Hormon A2 kanggo Injection 【Jeneng Veterinary Tamba】 【umum Jeneng】: Luteinizing Hormon Releasing Hormon A2 kanggo Injection 【Inggris Jeneng】: Luteinizing Hormon Releasing Hormon A2 kanggo Injection 【Major bakal】: Luteinizing Hormon Releasing Hormon A2 【Description】 : produk iki putih block-shaped inti beku-pepe utawa bubuk 【Pharmacological Efek】: iku odinagogue iwak dhuwur-efisiensin sing bisa ningkataké hypophysis iwak kanggo nerbitaké GTH (th ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Luteinizing Hormon Releasing Hormon A 2 kanggo Injection

     

    【Jeneng Veterinary Tamba】

    【Umum Jeneng】: Luteinizing Hormon Releasing Hormon A 2 kanggo Injection

    【Inggris Jeneng】: Luteinizing Hormon Releasing Hormon A 2 kanggo Injection

    【Major bakal】: Luteinizing Hormon Releasing Hormon A 2

    【Description】: Produk iki putih block-shaped inti beku-pepe utawa bubuk

    【Pharmacological Efek】: Iku odinagogue iwak dhuwur-efisiensin sing bisa ningkataké hypophysis iwak kanggo nerbitaké GTH (sing luteinizing hormon lan follicle-menehi pancingan hormon); ngrangsang produksi sperma lan kadewasan iwak lanang; nambah follicle iwak wadon kang kanggo secrete estrogen kang bakal bantuan akselerasi follicle kadewasan, ovulation lan produksi corpus luteum

    【Indikasi】: Ningkataké kadewasan seksual utawa akselerasi mateng kanggo iwak

    【Dianggo lan Dosis】:

    A:  ngendhog prabawa: 1. Grass carp: siji injeksi, 1-2mcg / kg

    2. Ireng carp: pindho injeksi; injeksi pisanan: 0.5mcg / kg; injeksi liya: 1-2mcg / kg + hypophysis iwak: 1-3mcg / kg; kanggo wong-wong karo kadewasan seksual miskin, ing obatan bisa digunakake 10-20 dina ing advance.

    3. Chub, bighead: pindho injeksi; injeksi pisanan: 0.2-0.4 MCG / kg; injeksi liya: 1-1.5mcg / kg; loro injeksi iki sing kapisahaké déning 10-12 jam.

    B: nyepetake kadewasan: Dissolve produk iki ing saline normal lan banjur alon netes dicampur menyang mortir ngemot lenga morrhuae utawa lenga teh kaping lima saka jumlah saka dicampur. Tlatah iku nalika dripping wis kadar. Sadurunge 10-25 dina ngendhog prabawa, inject minangka saben 0.1-0.3mcg / kg. Halve dosis iwak lanang.

     

    【Keterangan】: (1) 25μg; (2) 50μg; (3) 125μg

    【Paket】: 10pcs saben paket

    【Storage】: dilindhungi saka cahya, ngetokake kuwasane nggawe tightly, lan katahan ing kelangan, panggonan peteng

    【Periode Validity】: Telung taun

     

    Ing ndhuwur iku dosis dianjurake dening ahli. Ing dosis tartamtu bakal tambah utawa melorot dening dokter hewan Clinical miturut kahanan nyata.

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !