LHRH-A3 kanggo Injection bovinae & Swine - China Ningbo Kapindho Hormon

LHRH-A3 kanggo Injection bovinae & Swine

Short Description:

Luteinizing Hormon Releasing Hormon A3 kanggo Injection (LHRH-A3) (Jeneng Trade: Zaizaiduo) Corporation Iki produsen mung gadhah sertifikat GMP liwati ing ngarep ing syarat-syarat bahan mentahan kanggo Luteinizing Hormon Releasing Hormon A3. [Description] Produk iki putih pamblokiran beku-pepe utawa bubuk. [Fungsi lan panggunaan] tamba hormon polipeptida. Iku bisa ningkataké ngarepan pituitary kewan kanggo secrete hormon luteinizing (LH) lan follicle-menehi pancingan hormon (FSH), kang ing maturi ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    L uteinizing H ormone R eleasing H ormone  A 3  kanggo Injection (LHRH-A 3 )

     (Jeneng Trade: Zaizaiduo)

    Iki  Corporation  produsen mung gadhah liwati sertifikat GMP  ing ngarep  in terms of the raw materials for Luteinizing H ormone R eleasing H ormone s A 3.

    [Description]

    Produk iki putih pamblokiran beku-pepe utawa bubuk.

    [Fungsi lan panggunaan]

    Polipeptida tamba hormon. Iku bisa ningkataké ngarepan pituitary kewan kanggo secrete hormon luteinizing (LH) lan follicle-menehi pancingan hormon (FSH), kang kadewasan saka folikel ovarium wis disedhiyakake kanggo ovulate. Iku ora mung langsung ngangkat hormon disintesis déning kelenjar hipofisis, nanging ngrangsang sintesis hormon. Iku bisa ningkataké spermatogenesis kanggo kéwan lanang.

    Iku wis umum digunakake kanggo:

    1. Nambah ukuran rereged;

    2. Nambah tingkat meteng sak estrum;

    3. Nambani kadewasan miskin folikel, telat ovulation lan cysts follicular;

    4. Ngiyataken efek saka super-ovulation;

    5. Ngiyataken fungsi corpus luteum.

    [ U SAGE lan Dosis] 

    Nalika nyuntikaken, iku bakal diencerke karo banyu resik kanggo injeksi utawa banyu saline sterilized.

    I. Aplikasi ing Sapi Reproduksi

    1. Promoting pemugaran saka fungsi ovarium lan shortening ing interval calving: injeksi intramuskular saka 5-15μg ing 8-18 dina sawise layang; sapisan dina kanggo 3 consecutive dina.

    2. Ningkataken meteng tingkat: a. injeksi intramuskular saka 25μg sak kawin Ngartekno bisa nambah meteng tingkat ing estrum; b. injeksi intramuskular saka 25μg bab 40 dina sawise nglairake, injeksi intramuskular saka 0.2mg saka PG karo interval saka 6 dina, lan injeksi intramuskular saka 20μg karo interval liyane siji dina temenan bisa nambah meteng tingkat ing 60 dina sawise nglairake.

    3. Perawatan maldevelopment follicular lan telat ovulation: injeksi intramuskular saka 25-30μg sak kawin utawa 2 jam sadurunge kawin.

    4. Perawatan pembangunan multi-follicle: injeksi intramuskular saka 25μg saben dina kanggo 3 consecutive dina.

    5. Perawatan saka cysts ovarium: injeksi intramuskular saka 25μg saben dina kanggo 5 dinten berturut lan injeksi intramuskular saka 100mg saka progesteron ing sawetoro wektu; supaya nyegah ambalan, progesteron bakal nyuntikaken kanggo kaping telung sasi sawise meteng.

    II. Aplikasi ing Reproduksi porcine

    1. Ngapikake meteng tingkat lan rereged ukuran nyebar ing estrum: injeksi intramuskular saka 25-50μg 0-4 jam sadurunge kawin sawise estrus ana kanggo nyebar bisa nambah ukuran rereged rata-rata nyebar dening luwih saka 2 kepala.

    2. gairah seksual Low kanggo babi lanang: 25μg saben dina kanggo 3-5 dina consecutive.

    III. Aplikasi ing Sheep Reproduksi

    Sawisé target ewe miwiti estrus normal, injeksi intramuskular saka 5-10μg prodhuk iki bakal conducted langsung, lan kawin bakal dipun ginakaken 4-6 jam mengko (yen ewe ora ing estrus, 0.5-1ml Trinitas-hormon bisa digunakake kanggo saben ewe kanggo ningkataké estrus). Yen instruction wis mèlu, tingkat twinning kanggo wedhus bakal tambah Ngartekno, lan ukuran rereged kanggo wedhus bakal tambah.

    IV. Aplikasi ing Animals Domestik Other

    Penerapan injeksi intramuskular sak kawin utawa saperangan jam sadurunge kawin kanggo nambah meteng tingkat lan ukuran rereged: 15μg saben kidang; 3-5μg saben terwelu; 15μg saben asu utawa fox; 5μg saben kewan kanggo kulit.

    [Ati-ati]

    -Long term lan dosis dhuwur saka aplikasi bakal nimbulaké efek heterogen, efek nyegati yaiku ketok.

    Umumé, sembarang tipe liyane hormon ora bakal digunakake nalika produk iki digunakake.

    [Specifications]

    10 × 15μg 10 × 25μg 10 × 50μg 10 × 100μg

    [Lumbung]

    Peteng lan airtight; disimpen ing suhu saka 20 ℃.

    [Term saka Validity]

    3 taun

    [Total Periode] 

    Ora pranata

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !