LHRH-A3 kanggo Injection Fish nggunakake - China Ningbo Kapindho Hormon

LHRH-A3 kanggo Injection Fish nggunakake

Short Description:

Luteinizing Hormon Releasing Hormon A3 kanggo Injection 【Jeneng Veterinary Tamba】 【umum Jeneng】: Luteinizing Hormon Releasing Hormon A3 kanggo Injection 【Inggris Jeneng】: Luteinizing Hormon Releasing Hormon A3 kanggo Injection 【Major bakal】: Luteinizing Hormon Releasing Hormon A3 【Description】 : produk iki putih block-shaped inti beku-pepe utawa bubuk 【Efek Pharmacological】: tamba Hormon. Prodhuk iki bisa ningkataké hypophysis iwak kanggo nerbitaké GTH; nambah iwak wadon ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Luteinizing Hormon Releasing Hormon A 3 kanggo Injection

     

    【Jeneng Veterinary Tamba】

    【Umum Jeneng】:  Luteinizing Hormon Releasing Hormon A 3 kanggo Injection

    【Inggris Jeneng】: Luteinizing Hormon Releasing Hormon A 3 kanggo Injection

    【Major bakal】: Luteinizing Hormon Releasing Hormon A 3

    【Description】: Produk iki putih block-shaped inti beku-pepe utawa bubuk

    【Pharmacological Efek】: tamba Hormon. Prodhuk iki bisa ningkataké hypophysis iwak kanggo nerbitaké GTH; nambah follicle iwak wadon kang kanggo secrete estrogen kang bakal bantuan akselerasi follicle kadewasan, ovulation lan produksi corpus luteum; ngrangsang produksi sperma lan kadewasan iwak lanang. Iku odinagogue iwak dhuwur-efisiensin, njupuk kesahihan luwih apik kanggo wilayah pegunungan karo variasi suhu diurnal gedhe lan kanggo kadewasan gonad miskin iwak sepah.

    【Indikasi】: Ningkataké kadewasan seksual utawa akselerasi mateng kanggo iwak

    【Dianggo lan Dosis】:

    Spawning prabawa:

    1. Grass carp: siji injeksi, 1.5-3.0mcg / kg. Halve dosis iwak lanang.
    2. Chub, bighead: pindho injeksi. Total dosis punika 2-3mcg / kg. Injeksi pisanan perlu 0.3-0.6mcg / kg. Lan liyane bakal nyuntikaken 10-12 jam mengko. Halve dosis iwak lanang.
    3. Black carp: pindho injeksi; injeksi pisanan: 0.7-1.0 MCG / kg; injeksi kapindho sawise 12-14 jam: 1.5-3.3 MCG / kg + hypophysis iwak: 1-3mcg / kg; kanggo wong-wong karo kadewasan gonad miskin, ing obatan bisa digunakake 10-20 dina ing advance.

     

    percepatan kadewasan: Dissolve produk iki ing saline normal lan banjur alon netes dicampur menyang mortir ngemot lenga morrhuae utawa teh lenga kaping lima saka jumlah saka dicampur. Tlatah iku nalika dripping wis kadar. Sadurunge 10-25 dina ngendhog prabawa, inject minangka saben 0.2-0.5mcg / kg. Ora injeksi utawa halve dosis iwak lanang.

     

    【Keterangan】: (1) 25μg; (2) 50μg; (3) 100μg

    【Paket】: 10pcs saben paket

    【Storage】: dilindhungi saka cahya, ngetokake kuwasane nggawe tightly, lan katahan ing kelangan, panggonan peteng

    【Periode Validity】: Telung taun

     

    Ing ndhuwur iku dosis dianjurake dening ahli. Ing dosis tartamtu bakal tambah utawa melorot dening dokter hewan Clinical miturut kahanan nyata.

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !