Hipofisis follicle Pancingan Hormon kanggo Injection (FSH) - China Ningbo Kapindho Hormon

Hipofisis follicle Pancingan Hormon kanggo Injection (FSH)

Short Description:

Hipofisis follicle Pancingan Hormon kanggo Injection (FSH) [Description] Produk iki putih utawa mati-putih pamblokiran beku-pepe utawa bubuk. [Fungsi lan panggunaan] tamba Hormon. Iku bisa ningkataké wutah lan pangembangan folikel ovarium kanggo kéwan wadon lan ningkataké metune saka estrogen ovarium bebarengan karo LH, nyebabake estrus normal. Iku stimulates pangembangan epitheliums tubule seminiferous lan spermatocytes secondary kéwan lanang, lan dipun promosiaken spermatogenesis bebarengan karo ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Hipofisis F ollicle S timulating H ormone  kanggo Injection (FSH)

     

    [Description]

    Produk iki putih utawa mati-putih pamblokiran beku-pepe utawa bubuk.

    [Fungsi lan panggunaan]

    Hormon tamba. Iku bisa ningkataké wutah lan pangembangan folikel ovarium kanggo kéwan wadon lan ningkataké metune saka estrogen ovarium bebarengan karo LH, nyebabake estrus normal. Iku stimulates pangembangan epitheliums tubule seminiferous lan spermatocytes secondary kéwan lanang, lan dipun promosiaken spermatogenesis bebarengan karo LH.

    Iku wis umum Applied:

    1. Ing super-ovulation transplantasi embrio.

    2. Kanggo ngobati Gagal teka menyang estrus amarga fungsi ovarium aktif.

    3. Kanggo ngobati pembangunan kaping-follicle amarga hypofunction ovarium lan subur amarga pembangunan sulih folikel ing loro-lorone. 

    4. Ing ngengkel corpus luteum.

    [ U SAGE lan Dosis] 

    Nalika nyuntikaken, iku bakal diencerke karo banyu resik kanggo injeksi utawa banyu saline sterilized.

    I. Aplikasi ing Sapi Reproduksi

    1. Super ovulation: injeksi intramuskular saka 500-600IU in total; iku bakal nyuntikaken ing 8 kaping beda karo cara decrement lan cara volume witjaksono; iku bakal Applied ing kawolu kanggo patbelas (sanga kanggo dina kaping rolas luwih) sawise sapi donor teka menyang estrus.

    2. Perawatan saka fungsi ovarium nulis utawa hypofunction: injeksi intramuskular saka 200IU saka FSH; yen fungsi iku nulis, 100IU saka LH bakal digunakake cooperatively; dosing bakal bola bebarengan yen wis ora ono guno.

    II. Aplikasi ing Sheep Reproduksi

    1. Super ovulation: ewe bakal pretreated karo hormon progestational kanggo 12-14 dina, lan banjur dianggep super-ovulation 2 dina sadurunge mburi pretreatment ing; utawa ewe bakal diwenehi injeksi intramuskular saka FSH ing dina kang kaping rolas utawa telulas siklus estrus kanggo 3 days consecutive (wedhus) utawa 4 days consecutive (wedhus) karo interval 12 jam; dosis total bakal 200-250IU.

    2. Estrus kontrol: ing mangsa anestrous, pretreatment karo hormon progestational kanggo 14 dina lan injeksi intramuskular saka 50IU saka FSH 1 day sadurunge pungkasan pretreatment lan ing dina iku uga saka pretreatment, mungguh, bisa ngindhuksi estrus saka ewes lan nampa tingkat sing luwih dhuwur saka sinkronisasi estrus.

    III. Aplikasi ing P orcine R eproduction

    1. Super ovulation: injeksi intramuskular saka 300-400IU in total; iku bakal nyuntikaken ing 6-8 kaping beda; kaping pindho dina kanggo 3-4 dina consecutive.

    2. Perawatan saka jumlah ora nyukupi ing sperma kanggo boars breeding: Pituitary hormon follicle pancingan (FSH); sapisan dina kanggo 2-3 dina consecutive, lan 50IU kanggo saben wektu.

    3. Estrus prabawa: injeksi intramuskular saka 100-150IU saka FSH utawa 1000-1500IU saka PMSG kanggo nyebar ora ing estrus liwat 15 dina sawise ablactation, lan injeksi intramuskular saka 0.1-0.2mg saka Cloprostenol Sodium (PG) ing dina iku utawa ing dina sabanjure.

    IV. liyane

    injeksi Intramuscular saka 20-50IU saka FSH kanggo anoestrous asu karo hypofunction ovarium sapisan dina kanggo 2 kanthi 3 dina consecutive bisa ngindhuksi estrus.

    [Ati-ati]

    (1) Sadurunge nggunakake tamba, owah-owahan ovarium kudu dicenthang, miturut kang dosis lan frekuensi bakal diatur.

    (2) produk iki ora bakal nyawisake menyang solusi kanggo panyimpenan ing cilik saka deactivation.

    [Total Periode]

    28 dina kanggo meat, lan 7 dina kanggo susu

     [Specifications]

    10 × 100IU

    [Lumbung]

    Peteng lan airtight; disimpen ing suhu saka 20 ℃.

    [Term saka Validity] 2 taun

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !