Hipofisis Luteinizing Hormon kanggo Injection (LH) - China Ningbo Kapindho Hormon

Hipofisis Luteinizing Hormon kanggo Injection (LH)

Short Description:

Pituitarii Lutropinum Pro Injectione (LH) [Description] Produk iki putih utawa mati-putih pamblokiran beku-pepe utawa bubuk. [Fungsi lan panggunaan] tamba Hormon. Karo cooperation pituitary hormon follicle-menehi pancingan, iku bisa ningkataké mateng final saka folikel, ngindhuksi ovulation saka folikel diwasa lan panggawe generasi corpus luteum. Kang utamané dipigunakaké kanggo: 1. Promote folikel kanggo diwasa lan ovulate; 2. Ningkataké generasi corpus leteum fungsi; 3. Cure ovulation ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Pituitarii Lutropinum Pro Injectione (LH)

     

    [Description]

    Produk iki putih utawa mati-putih pamblokiran beku-pepe utawa bubuk.

    [Fungsi lan panggunaan]

    Hormon tamba. Karo cooperation pituitary hormon follicle-menehi pancingan, iku bisa ningkataké mateng final saka folikel, ngindhuksi ovulation saka folikel diwasa lan panggawe generasi corpus luteum.

    Kang utamané dipigunakaké kanggo: 1. Promote folikel kanggo diwasa lan ovulate;

    2. Ningkataké generasi corpus leteum fungsi;

    3. Cure Gagal ovulation (kadewasan miskin folikel; telat ovulation);

    4. Cure awal pati utawa aborsi janin disebabake hypoplasia saka corpus luteum;

    5. Cure oestrum banget cekak baleni anakan saka kéwan wadon;

    6. Cure follicle cyst;

    7. kéwan Cure lanang karo drive jinis kurang, volume semen kurang lan kurang sperma.

    [ U SAGE lan Dosis] 

    Nalika nyuntikaken, iku bakal diencerke karo banyu resik kanggo injeksi utawa banyu saline sterilized.

    I. A pplication saka C attle Reproduksi

    1. Perawatan saka fungsi ovarium nulis: injeksi intramuskular saka 200IU saka FSH plus 100IU saka LH; dosing bakal bola bebarengan yen wis ora ono guno.

    2. Sandwich saka ovulation: injeksi intramuskular saka 200-300IU saka LH sak kawin utawa saperangan jam sadurunge kawin bisa ningkataké ovulation lan nambah meteng tingkat.

    3. Sinkronisasi ovulation: injeksi intramuskular saka 200IU saka LH sak estrus sapi wadon sawise kang dianggep karo sinkronisasi estrus luwih bisa ningkataké sinkronisasi saka ovulation lan nambah meteng tingkat sawise sinkronisasi estrus.

    4. Super ovulation: injeksi intramuskular saka 200IU saka LH 72 jam sawise perawatan ovulation super bisa ningkataké mateng lan ovulation saka folikel lan nambah efek saka super ovulation.

    5. Nyegah miscarriages: injeksi intramuskular saka 200IU saka LH sawetara dina sawise insemination Ponggawa; administrasi sinambungan 2-3 dina consecutive.

    II. Others

    1. Nambah efek ovulation super ing ewes: injeksi intramuskular saka 100-200IU saka LH 72 jam sawise perawatan ovulation super bisa ningkataké mateng lan ovulation saka folikel lan nggawe ovulation diselarasake.

    2. Intramuscular injeksi saka 50-100IU saka LH kanggo ewes sak utawa sawise kawin kanggo 2-3 dina consecutive bisa ngobati awal pati utawa aborsi habitual janin disebabake hypoplasia saka corpus luteum.

    3. kéwan Cure lanang karo drive kurang jinis, kualitas semen miskin, cryptorchidism, lan impotence, etc.

    [Ati-ati]

    Produk iki umume ora disiapake menyang solusi kanggo panyimpenan ing cilik saka deactivation.

    Ing dosis bakal tikel kanggo perawatan saka cyst ovarium.

    [Specifications]

    10 × 200IU

    [Lumbung]

    Peteng lan airtight; disimpen ing suhu saka 20 ℃.

    [Term saka Validity] 2 taun

    [Total Periode] Ora pranata

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !