Wingking Pituitary Injection - China Ningbo Hormon Kapindho

Wingking Pituitary Injection

Short Description:

Wingking Pituitary Injection wingking Pituitary produk kabeh-alam disiapake dening extraction saka kelenjar babi pituitary. [Description] Produk iki Cairan transparent utawa meh transparent wernane. [Fungsi lan panggunaan] Produk iki ngandhut oxytocin lan pitressin. Oxytocin bisa excite uteruses selektif lan ngiyataken kontraksi otot Gamelan uterine. efek saka macem Otot Gamelan uterine beda-beda gumantung miturut dosis lan tingkat hormon ing vivo. A o dosis cilik ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Wingking Pituitary Injection

    Wingking Pituitary iku sawijining  produk kabeh-alam disiapake dening extraction saka babi pituitary  kelenjar.

    [Description]

    Produk iki Cairan transparent utawa meh transparent wernane.

    [Fungsi lan panggunaan]

    Produk iki ngandhut oxytocin lan pitressin. Oxytocin bisa excite uteruses selektif lan ngiyataken kontraksi otot Gamelan uterine. efek saka macem Otot Gamelan uterine beda-beda gumantung miturut dosis lan tingkat hormon ing vivo. A dosis cilik produk iki bisa nambah kontraksi rhythmic otot uterine karo kontrak seragam lan istirahat sak meteng pungkasan; gedhe dosis saka prodhuk bakal nimbulaké kontrak tetanic saka uterine Otot Gamelan lan pencet prau getih ing myometrium nandur efek hemostatic. Kajaba iku, oxytocin bisa ningkataké kontraksi sel myoepithelial sak ducts acini lan banyu banyu, gampang ejection susu. Pitressin nduweni pengaruh saka antidiuresis lan elevating meksa getih. Punika utamané Applied ing:

    1. postpartum kelainan saka susu ejection, dadi gedhe banyu, lan mromosiaken lactation kanggo kéwan wadon mentas dikirim lack saka susu; susu bisa luwar 1-4 jam sawise injeksi.

    2. nyengkakaké parturition lan odinopoeia.

    3. Hemostasis kanggo panggetihan massive lembu '.

    4. uterine getihen postpartum lan disimpen membran janin.

    [ U SAGE lan Dosis] 

    1. postpartum kelainan saka susu ejection, dadi gedhe banyu, lan mromosiaken lactation kanggo kéwan wadon mentas dikirim lack saka susu: dosis siji kanggo injeksi intramuskular: 20-40 Unit kanggo jaran lan sapi diwasa, sapisan dina kanggo 3 days consecutive; 10-20 Unit kanggo wedhus lan babi diwasa, sapisan dina kanggo 3 days consecutive; 5-10 Unit kanggo asu, cats, wawar, racoon-asu lan Minks, sapisan dina kanggo 3 consecutive dina.

    2. nyengkakaké parturition lan odinopoeia: dosis siji kanggo injeksi subcutaneous utawa injeksi intramuskular: 30-100 Unit kanggo jaran lan sapi; 10-50 Unit kanggo wedhus lan babi; 2-10 Unit kanggo asu; 2-5 Unit kanggo cats.

    3. Hemostasis kanggo panggetihan massive lembu ': injeksi infus; 100-150 Unit kanggo dosis siji (ditambahaké 500ml saka glukosa utawa sodium klorit injeksi).

    4. uterine getihen postpartum lan disimpen membran janin: dosis siji kanggo injeksi subcutaneous utawa injeksi intramuskular: 30-100 Unit kanggo jaran lan sapi; 10-50 Unit kanggo wedhus lan babi; 2-10 Unit kanggo asu; 2-5 Unit kanggo cats.

    [Salabetipun Reaksi]

    Ora cetha.

    [Ati-ati]

    1. Contraindicated near wektu pegawe ing abnormality kanal lair, posisi janin normal, lan cervixes durung-kanggo-mbukak.

    2. dosis tinggi bisa nimbulaké elevation meksa getih, oliguria lan weteng pain.

    [Specifications]

    10 x 1ml: 10 Unit

    [Lumbung]

    Peteng lan disimpen ing panggonan kang peteng lan kelangan (ing suhu saka 20 ℃).

    [Term saka Validity]

    2 taun

    [Total Periode] 

    Ora pranata

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !