Ngandhut Mare Serum Gonadotropin kanggo Injection (PMSG) - China Ningbo Kapindho Hormon

Ngandhut Mare Serum Gonadotropin kanggo Injection (PMSG)

Short Description:

Ngandhut Mare Serum Gonadotropin (PMSG) Purity High karo efek Apik banget [Description] Produk iki putih pamblokiran beku-pepe utawa bubuk. [Fungsi lan panggunaan] tamba Hormon. Wis kegiatan kanggo hormon follicle-menehi pancingan lan hormon luteinizing. Iku bisa ningkataké pembangunan lan mateng saka folikel ovarium kanggo kéwan wadon lan sabab estrus lan ovulation. Bisa nambah gairah seksual kéwan lanang lan ningkataké spermatogenesis. Iku wis umum Applied: 1. Ing super-ovulati ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    P panguwasa M sing S erum G onadotropin  (PMSG)

    High P urity  karo  R emarkable Effect

     

    [Description]

    Produk iki putih pamblokiran beku-pepe utawa bubuk.

    [Fungsi lan panggunaan]

    Hormon tamba. Wis kegiatan kanggo hormon follicle-menehi pancingan lan hormon luteinizing. Iku bisa ningkataké pembangunan lan mateng saka folikel ovarium kanggo kéwan wadon lan sabab estrus lan ovulation. Bisa nambah gairah seksual kéwan lanang lan ningkataké spermatogenesis.

    Iku wis umum Applied:

    1. Ing super-ovulation transplantasi embrio.

    2. Kanggo nambah tingkat twinning kanggo ewes, lan nambah efek saka sinkronisasi estrus kanggo reseptor.

    3. Kanggo spur kéwan wadon menyang estrus, ngembangake follicular, lan ngobati estrus utawa Gagal kanggo teka menyang estrus recessive amarga fungsi ovarium aktif.

    4. Kanggo ngobati pembangunan kaping-follicle amarga hypofunction ovarium lan subur amarga pembangunan sulih folikel ing loro-lorone.

    5. Ing prabawa estrus lan estrus  sinkronisasi .

    6. Kanggo ngobati aspermia, oligospermia, vitalitas sperma miskin lan kepinginan seksual kurang kanggo kéwan lanang.

    [ U SAGE lan Dosis] 

    Nalika nyuntikaken, iku bakal diencerke diluents.

    Dosis kanggo saben kewan:

    1. 1000IU kanggo sapi kuning; 2000IU kanggo buffalos; 1000-1500IU lembu; 2000-3000IU kanggo super-ovulation

    2. 1000IU babi (plus 500-1000IU saka HCG), utawa 1000IU saben 100kg dening bobot

    3. 300-500IU kanggo wedhus; 600-1000 IU for super-ovulation

    4. 1000IU kanggo kidang; 1500IU kanggo menjangan abang

    5. 30-50IU kanggo terwelu; 100IU kanggo Minks; 300-500IU kanggo nutria; 500-1000IU kanggo asu lan wawar; 200-400IU kanggo cats

    6. 5-10IU kanggo clurut; 10-20IU kanggo clurut

    [Ati-ati] 

    1. Sampeyan kudu disiapake minangka needed wiwit prodhuk iku gampang ilang khasiat ing banyu solusi.

    2. antibodi PMSG bakal digunakake cooperatively ing wektu mengko kanggo nambah efek saka super-ovulation.

    3. Intramuscular injeksi saka HCG A3 utawa dipun sak kawin kanggo ningkataké efek saka ovulation lan meteng.

    [Specifications]

    5× 1000IU + 5 gendul diluent

    [Lumbung]

    Peteng lan airtight; disimpen ing panggonan kang adhem lan peteng (2 ℃ -8 ℃).

    [Term saka Validity]

    3 taun

    [Total Periode] 

    Ora pranata

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !