Viatamin AD kanggo Injection - China Ningbo Hormon Kapindho

AD Viatamin kanggo Injection

Short Description:

Manual kanggo injeksi vitamin AD [Description] Produk iki kuning Cairan lengo wernane utawa cahya cetha. [Fungsi lan langkung] Produk iki ngandhut vitamin A lan D. vitamin A bisa dienggo minangka furthering wutah saka kewan, ngramut fungsi normal tissue èpitèl kayata kulit, conjunctiva, kornea lan ing, lan njupuk bagéyan ing sintesis ing saka visual kain lan nambah sensitization saka retina. Kajaba iku, iku njupuk bagéyan ing persil saka gasification ing awak, utamané kanggo ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Manual kanggo injeksi vitamin AD

    [Description]

    Produk iki kuning Cairan lengo wernane utawa cahya cetha.

    [Fungsi lan langkung]

    Produk iki ngandhut vitamin A lan D. vitamin A bisa dienggo minangka furthering wutah saka kewan, ngramut fungsi normal tissue èpitèl kayata kulit, conjunctiva, kornea lan ing, lan njupuk bagéyan ing sintesis saka kain visual lan nambah ing sensitization saka retina. Kajaba iku, iku njupuk bagéyan ing persil saka gasification ing awak, utamané kanggo gasification saka fattyacid unsaturated. Vitamin D duwe pengaruh penting ing metabolisme saka calcium lan fosfor lan balung wutah pup, iku utamané fungsi minangka mromosiaken panyerepan normal calcium lan fosfor ing usus cilik. Materi aktif metabolis vitamin D bisa nyetel reabsorption saka calcium dening tubulus ginjel, njaga tingkat saka calcium ing getih sirkulasi, lan luwih wutah normal balung.

    Kang utamané dipigunakaké kanggo vitamin A lan kurang D, kayata wuta wengi, keratomalacia, dermatitis, rickets, osteomalacia lan ing.

    [ U SAGE lan Dosis]

    Intramuscular injeksi: siji dosis tunggal, 5 ~ 10ml jaran lan sapi; 2-4ml kanggo colt, pedhet, wedhus lan babi; 0.5-1ml kanggo lamb lan piglet.

    [ Salabetipun R eaction ]

    1. Overdosis vitamin A bisa nimbulaké toxication. Keracunan leukemia kewan mawujud minangka kasenengan, amarga obah saka sesanti, encephaledema, vomit; keracunan nemen wis manifested minangka anorexia, obat kulit lan karusakan jeroan lan ing.
    2. Gedhe banget vitamin D langsung bisa mengaruhi metabolisme saka calcium lan fosfor, ngurangi calcification saka balung, nimbulaké calcification ectopic ing jaringan alus lan jawat arrhythmia lan syaraf lan gejala.
    3. Gedhe banget vitamin D uga bisa langsung disturb metabolisme saka vitamins lipid-telat liyane (kayata vitamin A, E lan K)

    [Ati-ati]

    Mung kanggo injeksi intramuskular, iku ora pareng overdosed.

    [Specifications]

    250 000 Unit kanggo Vitamin A lan 250 00 Unit kanggo vitamin D.

    [Lumbung]

    Disimpen ing kondisi airtight ing panggonan free saka cahya (ngisor 30 ℃).

    [Term saka Validity]

    2 taun

    [Total Periode]

    Ora pranata

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !