Нашите клиенти во посета објектот

Клиенти од Бразил ја посети нашата установа, а нашите апарати. Очекувам да се направи во иднина бизнис заедно.

1K7A27491

1K7A26791

1K7A26821

1K7A26361


Време на мислењето: Aug-13-2018
WhatsApp Online Chat !