Нашите Altrenogest Мина GMP сертификат

2018/05 / 16-2018 / 05/ 17 , Жеџијанг Општински Сточарство Бирото дојде во нашиот објект на испит нашата altrenogest API, и altrenogest орален производство решение линија. По 2 дена испитување, Жеџијанг Општински Сточарство Бирото изјавува дека нашите altrenogest API и altrenogest орален раствор помина GMP сертификат.
1K7A26661


Време на мислењето: Aug-13-2018
WhatsApp Online Chat !