Rreth nesh

Ningbo dytë Fabrika Hormone është themeluar nga 1988. Ne kemi qenë të angazhuar për industrinë e mbarështimit të kafshëve për 30 vjet, dhe që kombinon lëndë e parë, kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, ekzaminim, shitje, dhe mbështetje të konsumatorëve së bashku të jetë një ndërmarrje në shkallë të madhe. Kompania jonë u dha si "industria e Zhejiang High-tech" dhe Cixi Top 20 ndërmarrjeve ".

Kompania jonë ka një listë të plotë të produkteve riprodhuese, dhe produktet tona janë kosto-efektive. Ne gjithashtu ka API produktet tona kryesore "regjistruar. Ne ka më të madh dhomë kafshëve steril në krahinë për të zbuluar efektin produktet tona në minj dhe minjtë. Prandaj, efektiviteti dhe stabilitetin e produkteve është e garantuar. hormon ynë riprodhues merr mbi 50% të tregut të fermë dhe fermerëve tregun e të gjithë vendit. Ne jemi furnizuesi kryesor i Mengniu, Ylli, Moderne Bujqësia, kryeqyteti Pekin bujqësore, COFCO, Zhongding qumështit Bujqësia, wens, Chuying Agro-baritore, grupi Chia Tai, Bulmet Bright dhe ndërmarrjet e tjera të mëdha.

Kompania jonë ka teknologji elite dhe R & D fuqi. Mjeku kryesor profesional 30 elitat shkollë mjekësore si R & D ekip, zhvilluar me sukses më shumë se 100 produkte, dhe disa nga produktet janë vënë në linjë të prodhimit. Chorionic Gonadotropin ynë (HCG) 's lëndë të parë potencë (10000iu / mg) është shumë më e lartë se standardet evropiane dhe amerikane farmakopesë (4500iu / mg), dhe ne gëzojnë reputacion ndërkombëtar. Ne jemi të angazhuar për zhvillimin e produkteve të reja: klorur natriumi D dhe butilamine tre alfa prostaglandin alkoolit F2 janë droga tona të reja të regjistruara veterinare, dhe janë në treg. (Ne jemi fabrikë e vetme që ka regjistruar D klorid deri tani.) Kompania jonë e regjistruar Menotropins për injeksion (emër tjetër: Chaopai su).

Produktet e kompanisë sonë janë përdorur gjerësisht në peshk, derra, bagëti ditar, dele, kafshët shtëpiake, etj për peshk, ne kemi GnRHa Kompleksi Salmon për injeksion për peshk baltë. Për derrave, ne aktualisht të regjistruar tongfasu (ish-PC600 emri), dhe ka të njëjtin efekt të pesticideve si PG600 Intervets. Produkteve të reja Regjistrimi ynë Altrenogest lëngshme oral ka kaluar ministria e rishikimit të bujqësisë, dhe do të jetë i përfunduar regjistrimin shpejti. Testimi Altrenogest tonë në fermë të madhe, kur promovimin e menaxhimit grumbull derra ', ajo arrin efekt të dukshëm; në të njëjtën kohë, duke përdorur PMSG dhe GnRH së bashku për derra 'mbarësimit të caktuar kohore, duke përmirësuar derra' aftësinë edukate. Për bagëti ditar, përdorni GnRH dhe D klorur së bashku për mbarësimit fikse kohore Ditari, ka një efekt të mirë të corpus luteum, dhe përmirësimin e bagëtisë ditari normë shtatzënisë.
Gjatë 30 viteve të fundit, ne vazhdojmë të ndjekim teknologji të përparuar në mënyrë që të ofrojë produkte dhe shërbime më të mira për klientët tanë. Misioni ynë është që ne synojmë që të jetë një kompani udhëheqëse shumëkombëshe që ka cilësi më të mirë në fushën tonë. Vizioni ynë është që ne do të ndjekim teknologjinë më të përparuar në botë dhe elitat profesionale për të krijuar cilësi të lartë dhe shërbimet më të mira, edhe të fituar reputacion dhe pjesë të tregut me kredibilitet të mirë dhe integritet, si dhe cilësi të qëndrueshme.


WhatsApp Online Chat !