Altrenogest tona kaluar PMP Certifikata

2018/05 / 16-2018 / 05/ 17 , Zhejiang Zootekni Byroja Komunal erdhi në objektin tonë të provimit altrenogest API ynë, dhe altrenogest oral linjë prodhimi zgjidhje. Pas ekzaminimit 2 ditësh, Zhejiang Zootekni Bureau Komunale deklaron se API ynë altrenogest dhe zgjidhje altrenogest oral ka kaluar certifikatën GMP.
1K7A26661


Ora Post: Aug-13-2018
WhatsApp Online Chat !