• Bovines & Khinzir

    Bovines & Khinzir

    Manual kanggo suntik vitamin AD [Pedaran] produk Ieu konéng cair oily warnaan atawa lampu jelas. [Fungsi sarta Paké] Produk ieu ngandung vitamin A sarta D. vitamin A bisa boga fungsi salaku furthering tumuwuhna anima
  • aqua

    aqua

    Hormon narkoba. Produk ieu bisa ngamajukeun hypophysis lauk rék dipegatkeun GTH; ningkatkeun follicle lauk bikang pikeun secrete éstrogén nu bakal nulungan ngagancangkeun follicle kematangan, ovulation sarta produksi korpus luteum; merangsang produksi spérma jeung kematangan pikeun lauk jalu. Ieu mangrupakeun odinagogue lauk luhur-efisien, mastikeun efficacy hadé utamana pikeun pagunungan

Misi kami:

Urang Tujuan jadi parusahaan multinasional ngarah nu boga kualitas pangalusna di sawah kami.

Vison kami:

Urang bakal ngudag teknologi paling canggih di dunya tur elites profésional pikeun nyieun kualitas pangluhurna sarta layanan pangalusna, ogé mangtaun reputasi na pangsa pasar jeung kredibilitas alus tur integritas ogé kualitas stabil.

  • f908d15c

Dedicated ka
Baranahan Sato

Ningbo Kadua Hormon Factory didirikan ku 1988. Simkuring geus komitmen pikeun industri beternak sato pikeun 30 taun, sarta kami ngagabungkeun bahan atah, panalungtikan sarta pamekaran, pabrik, ujian, jualan, jeung rojongan customer babarengan pikeun janten perusahaan skala badag. parusahaan urang dileler salaku "industri High-tech Zhejiang" na Cixi Top 20 usaha "...

Contact us kanggo inpo atawa buku pasini
Diajar deui
WhatsApp Online Chat !