Tentang Kami

Ningbo Kadua Hormon Factory didirikan ku 1988. Simkuring geus komitmen pikeun industri beternak sato pikeun 30 taun, sarta kami ngagabungkeun bahan atah, panalungtikan sarta pamekaran, pabrik, ujian, jualan, jeung rojongan customer babarengan pikeun janten perusahaan skala badag. parusahaan urang dileler salaku "industri High-tech Zhejiang" na Cixi Top 20 usaha ".

parusahaan urang boga daptar komprehensif produk réproduktif, jeung produk urang aya ongkos-éféktif. Urang ogé boga API produk utama urang 'didaptarkeun. Simkuring boga kamar sato steril panggedena di Propinsi mun ngadeteksi pangaruh produk urang dina mencit jeung beurit. Ku alatan éta, efektivitas jeung stabilitas sahiji produk dijamin. hormon réproduktif kami nyokot leuwih pangsa pasar 50% ranch jeung patani pasar sakabeh nagara urang. Urang nu supplier utama Mengniu, Yili, pertanian modern, ibukota Beijing tatanén, COFCO, Zhongding pertanian susu, Wens, Chuying Agro-pastoral, Chia Tai group, susu caang sarta usaha ageung lianna.

parusahaan urang boga téhnologi elit jeung R & D gaya. Dokter profésional ngarah 30 elites sakola médis salaku tim D Sunda kami &, hasil dimekarkeun leuwih ti 100 produk, sarta sababaraha produk anu nempatkeun kana garis produksi. Kami Chorionic Gonadotropin (HCG) 's bahan potency atah (10000iu / mg) nyaeta pisan luhur batan standar Éropa sarta Amérika Pharmacopoeia (4500iu / mg), sarta urang ngarasakeun reputasi internasional. Kami komitmen kana ngembangkeun produk anyar: D natrium klorida jeung Butylamine tilu alkohol prostaglandin F2 alfa téh obat Pangajaran sarta Palatihan Atikan kadaptar urang anyar, sarta aya di pasar. (Urang nu hijina pabrik nu geus didaptarkeun D klorida jadi jauh.) Parusahaan kami didaptarkeun Menotropins pikeun suntik (ngaran séjén: Chaopai su).

Produk parusahaan urang urang anu loba dipaké dina lauk, babi, sapi diary, domba, pets, jsb Pikeun lauk, urang kudu sanyawa Salmon GnRHa pikeun suntik pikeun lauk leutak. Pikeun babi, urang ayeuna tongfasu (urut ngaran PC600) didaptarkeun, sarta boga pangaruh péstisida sarua PG600 Intervets '. Produk ngadaptar anyar cair lisan Altrenogest kami kaliwat kamentrian di review tatanén, sarta bakal rengse ngadaptar geura-giru. Nguji Altrenogest kami di ranch badag, nalika promosi manajemén tumpak swines ', eta achieves pangaruh anu luar biasa; dina waktos anu sareng, maké PMSG na GnRH babarengan pikeun swines 'waktos inseminasi dibereskeun, ngaronjatkeun swines' pangabisa pembibitan. Pikeun sapi diary, make GnRH sarta D klorida babarengan pikeun diary urang waktos inseminasi dibereskeun, miboga éfék hade korpus luteum, jeung ngaronjatkeun sapi diary laju kakandungan.
Leuwih 30 taun katukang, urang neruskeun ngudag teknologi canggih dina urutan nawarkeun produk jeung jasa hadé ka konsumén urang. Misi kami téh urang Tujuan jadi parusahaan multinasional ngarah nu boga kualitas pangalusna di sawah kami. Visi urang téh urang bakal ngudag teknologi paling canggih di dunya tur elites profésional pikeun nyieun kualitas pangluhurna sarta jasa pangalusna, ogé mangtaun reputasi na pangsa pasar jeung kredibilitas alus tur integritas ogé kualitas stabil.


WhatsApp Online Chat !