Chorionic Gonadotrophin of suntik (HCG) - Cina Ningbo Kadua Hormon

Chorionic Gonadotrophin of suntik (HCG)

Pondok Description:

Chorionic Gonadotrophin pikeun suntik (I) 【Ngaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba】 【umum Ngaran】: Chorionic Gonadotrophin pikeun suntik (I) 【Inggris Ngaran】: Chorionic Gonadotrophin pikeun suntik 【Mayor bahan】: Chorionic gonadotrophin (HCG) 【Pedaran】: Produk ieu nyaeta bodas block ngawangun zat freeze-garing atawa bubuk 【Pharmacological Balukar】: ngamajukeun kematangan follicle pikeun lauk bikang sarta dipicuna ovulation; transformasi folliculi theca jeung sél granulosa kana sél luteal; ningkatkeun ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Chorionic Gonadotrophin pikeun suntik (I)

     

    【Ngaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba】

    【Umum Ngaran】: Chorionic Gonadotrophin pikeun suntik (I)

    【Inggris Ngaran】: Chorionic Gonadotrophin pikeun suntik

    【Mayor bahan】: Chorionic gonadotrophin (HCG)

    【Pedaran】: produk Ieu bodas block ngawangun zat freeze-garing atawa bubuk

    【Pharmacological Balukar】: Ngamajukeun kematangan follicle pikeun lauk bikang sarta dipicuna ovulation; transformasi folliculi theca jeung sél granulosa kana sél luteal; ningkatkeun ayana sékrési hormon séks jalu pikeun lauk jalu.

    【Indikasi】: Ngamajukeun kematangan seksual atawa ngagancangkeun maturation pikeun lauk

     

    【Dianggo na dosage】:

    Saatos produk kasebut diluted di saline normal, nedunan suntik intrapleural di hiji sudut 45 gelar dina dasar fin girdle lauk tanpa skala

    Chub, bighead: 800-1600 unit / kg

    Clarias fuscus: 3000-3500 unit / kg

    Gurnard: 1000-2000 unit / kg

    Ngabagi dua nu dosage luhur pikeun lauk jalu. Dina acara dua injections, 1 / 6-1 / 10 tina total dosage bakal nyuntik pikeun kahiji kalina. The suntik kadua dirumuskeun sanggeus 8-12 jam. Dosage bisa ngaronjat leres pikeun lauk indungna di jaman awal spawning induksi atawa di ukuran leutik. Pikeun variétas séjén lauk, dosage bisa ngaronjat atanapi turun luyu jeung rujukan luhur bari nyokot kana tinimbangan situasi sabenerna.

    Catetan: 4000 unit / kg pikeun bullfrog

     

    【Perkara Kudu Perhatosan】 produk Ieu agén biokimia nu ngaganjel dina lalawanan panas sarta gampang leungiteun efficacy dina cai. Ieu hadé nyieun persiapan saméméh anjeun nganggo éta.          

                                           

    【Spésifikasi】: (1) 2000 unit; (2) 5000 unit; (3) 10000 unit; (4) 50000 unit

    【Paket】: 10 PCS per pakét, 5 PCS pikeun 50000 unit

    【Panyimpenan】: disegel pageuh, diteundeun di tiis, tempat poék

    【Periode of Validitas】: Dua taun

     

    Di luhur teh dosage dianjurkeun ku para ahli. The dosage husus bakal ngaronjat atanapi turun ku hewan klinis nurutkeun kaayaan sabenerna.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !