Sanyawa Gonadotrophin pikeun suntik (Ovumon) - Cina Ningbo Kadua Hormon

Sanyawa Gonadotrophin pikeun suntik (Ovumon)

Pondok Description:

Manual operasi sanyawa GnRHa suntik Pangajaran sarta Palatihan Atikan 【Ngaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba】 【umum Ngaran】: sanyawa GnRHa suntik 【Inggris Ngaran】: sanyawa GnRHa suntik 【Ngaran dina pinyin】: Fufang Cuxingxianjisushifangjisu Leisiwu zhusheye 【Mayor bahan】: GnRHa, Motilium 【Pedaran】 : produk Ieu warnaan cair jelas 【pharmacological Aksi】: ubar Hormon; GnRHa bisa ningkatkeun hipofisis anterior rék dipegatkeun LH jeung FSH, jeung éfék anu sarua kalawan LH jeung FSH; Motilium tiasa strengthe ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Manual operasi sanyawa GnRHa suntik

     

    Pangajaran sarta Palatihan Atikan

    【Ngaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba】

    【Umum Ngaran】: sanyawa GnRHa suntik

    【Inggris Ngaran】: sanyawa GnRHa suntik

    【Ngaran dina pinyin】: Fufang Cuxingxianjisushifangjisu Leisiwu zhusheye

    【Mayor bahan】: GnRHa, Motilium

    【Pedaran】: produk Ieu cairan jelas warnaan

    【Pharmacological Aksi】: Hormon ubar; GnRHa bisa ningkatkeun hipofisis anterior rék dipegatkeun LH jeung FSH, jeung éfék anu sarua kalawan LH jeung FSH; Motilium bisa nguatkeun efek GnRH

    【Indikasi】: Ieu bisa dipaké pikeun dipicuna ovulation na spermiation pikeun lauk

    【Dianggo na dosage】: Intramuscular suntik, ku dosage of 0.5ml / kg; pepes: hiji suntikan, ngabagi dua nu dosage pikeun pepes jalu; lele: suntik ku sababaraha kali, kalawan 1-2 jam antara tiap suntik; trout: suntik ku sababaraha kali, kalawan 3 dinten antara tiap suntik

    【Urusan kudu nengetan】: Lauk ngagunakeun produk ieu dilarang dahar ku urang

    【Ngarugikeun Narkoba Réaksi】: dosage kaleuleuwihan bisa masihan naékna gagalna spawning induksi

    【Spésifikasi】: 2ml

    【Paket】: 10pcs per paket

    【Panyimpenan】: disegel pageuh, sarta diteundeun di tiis, tempat poék

    【Periode of Validitas】: 18 bulan

    【Persetujuan Jumlah】: Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba No. (2008) 110253135

    【Produsén】: Ningbo Kadua Hormon Factory

     

    Alamat: No. 398, North 2 nd  Ring Jalan, Cixi Kota Propinsi Zhejiang Postcode: 315300

    Tel: 0574-63017888                   

    Fax: 63041888

    Website: http: //www.nbshusheng.com         

    Email: cgy@nbshusheng.com

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !