Sanyawa S-GnRHa Pikeun suntik (Ovuhom) - Cina Ningbo Kadua Hormon

Sanyawa S-GnRHa Pikeun suntik (Ovuhom)

Pondok Description:

Operation Manual of Compound S-GnRHa for Injection Veterinary Rx Drug 【Name of Veterinary Drug】 【Common Name】: Compound S-GnRHa for Injection 【English Name】: Compound S-GnRHa for Injection 【Name in Pinyin】: Zhusheyong Fufang Guiyu Cuxingxianjisushifangjisu Leisiwu 【Major Ingredient】: S-GnRHa, domperidone 【Description】: This product is white freeze-dried block-shaped substance or powder 【Pharmacological Action】: Hormone drug; S-GnRHa can promote fish to release gonadotrop...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Manual operasi sanyawa S-GnRHa pikeun suntik

    Pangajaran sarta Palatihan Atikan Rx Narkoba

    【Ngaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba】

    【Ngaran umum】: sanyawa S-GnRHa pikeun suntik

    【Inggris Ngaran】: sanyawa S-GnRHa pikeun suntik

    【Ngaran dina pinyin】: Zhusheyong Fufang Guiyu Cuxingxianjisushifangjisu Leisiwu

    【Mayor bahan】: S-GnRHa, domperidone

    【Pedaran】: produk Ieu bodas block ngawangun zat freeze-garing atawa bubuk

    【Pharmacological Aksi】: Hormon ubar; S-GnRHa bisa ngamajukeun lauk rék dipegatkeun hormon gonadotropic; domperidone mangrupakeun dopamin antagonis neurotransmitter nu bisa ngeureunkeun dopamin ti restraining nu ngaleupaskeun tina hormon gonadotropic tur ningkatkeun lauk urang ngaleupaskeun tina hormon gonadotropic

    【Indikasi】: Bisa merangsang ngaleupaskeun tina hormon gonadotropic sarta dipaké pikeun dipicuna ovulation na spermiation pikeun lauk.

    【Dianggo na dosage】: fin girdle, veutro na suntik intraperitoneal; Campur hiji botol obat jeung cai 10ml pikeun nyuntik nyiapkeun cairan suspénsi; hiji suntikan pikeun pepes jukut, pepes pérak, bighead jeung tarawangsa lauk, ku dosage of 0.5ml / kg; hiji suntikan pikeun megalobrama amblycephala jeung lauk bodas tina Taihu Tasik, sareng dosage of 0.3ml / kg; pepes hideung perlu dua injections: 0.2ml / kg pikeun suntik heula jeung 0.5ml / kg pikeun suntik kadua, aya 24-48 jam antara dua injections ieu; ngabagi dua nu dosage pikeun lauk jalu.

    【Urusan kudu nengetan】: Lauk ngagunakeun produk ieu dilarang dahar ku urang

    【Spésifikasi】: S-GnRHa 200μg + domperidone 100mg

    【Paket】: Ieu geus dipak dina botol pénisilin, 10 botol per kotak

    【Panyimpenan】: disegel pageuh, sarta diteundeun di tiis, tempat poék

    【Periode of Validitas】: Tilu taun

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !