Taros Kami

NINGBO kadua hormon pabrik

alamat

28 # RENJIAN RD, ZONGHAN ST, CIXI, Zhejiang, Cina

Surélék

telepon

Tel / Whatsapp: 086-13685849388

jam

Senén-Minggu: 24h sadayana dinten

Kilang kitu urang lokasina di Cixi, Ningbo, Zhejiang, Cina.

Urang keur pilari distributor ranté suplai global. Pikeun info salajengna, mangga ngarasa Luncat ka surélék inquiries mun 148259301@qq.com  atawa tambahkeun kana wechat / nuhun ID aplikasi: 13685849388.


WhatsApp Online Chat !