Domperidone suntik - Cina Ningbo Hormon Kadua

Domperidone suntik

Pondok Description:

Manual operasi Domperidone suntik Pangajaran sarta Palatihan Atikan 【Ngaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba】 【umum Ngaran】: Domperidone suntik 【Inggris Ngaran】: Domperidone suntik 【Ngaran dina pinyin】: Duopanlitong Zhusheye 【Mayor bahan】: Domperidone 【Pedaran】: produk Ieu warnaan cair jelas 【Pharmacological Aksi】: Ieu mangrupakeun antagonis reséptor dopamin; Domperidone bisa ngeureunkeun dopamin ti restraining lauk urang ngaleupaskeun tina GTH na ovulation ogé nguatkeun LHRH-A2 na sGnRH-A nepi dipicuna GT ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Manual operasi Domperidone suntik

    Pangajaran sarta Palatihan Atikan

    【Ngaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba】

    【Umum Ngaran】: suntik Domperidone

    【Inggris Ngaran】: suntik Domperidone

    【Ngaran dina pinyin】: Duopanlitong Zhusheye

    【Mayor bahan】: Domperidone

    【Pedaran】: produk Ieu cairan jelas warnaan

    【Pharmacological Aksi】: Ieu mangrupakeun antagonis reséptor dopamin; Domperidone bisa ngeureunkeun dopamin ti restraining lauk urang ngaleupaskeun tina GTH na ovulation ogé nguatkeun LHRH-A 2 na sGnRH-A nepi dipicuna GTH ngaleupaskeun jeung ovulation.

    【Indikasi】: Bisa babarengan dipaké kalawan LHRH-A jadi 2 pikeun induksi jieunan tina empathema na ovulation pikeun lauk

    【Dianggo na dosage】: Kahiji, éncér produk ieu kalawan jumlah ditangtoskeun tina saline normal dugi unggal milliliter cai ngandung 5 ~ 10mg domperidone. Bréh, campur LHRH-A 2 pikeun suntik jeung sababaraha saline normal pikeun meunangkeun-A LHRH 2 solusi ku konsentrasi 5 ~ 20μg / ml. Saluyukeun dosage nu diperlukeun tur gaul di luhur dua solusi. Lajeng, panawaran campuran pikeun suntik intraperitoneal (dasar fin girdle) atawa suntik intramuscular (deukeut dasar fin dorsal). The dosage pikeun lauk bikang per kilogram nyaéta saperti kieu:

     

      pepes, pepes crucian jukut pepes chub, bighead dace bream clarias fuscus loach megalobrama amblycephala ilishaeformis Erythroculter
    DOM 1 ~ 2mg 3 ~ 5mg 3 ~ 5mg 5mg 3mg 5mg 3mg 3mg 5mg
    LHRH-A 2 3 ~ 5μg 5μg 3 ~ 5μg 5 ~ 10μg 3 ~ 5μg 5μg 3μg 4μg 5μg

    Hideung pepes perlu dua injections. The dosage keur suntik heula: DOM 5mg + LHRH-A 2 5μg; nu suntik kadua dirumuskeun 24 ~ 48 jam engké ku dosage of DOM 5mg + LHRH-A 2 10μg.

     

    Lauk indungna jalu ukur perlu 1/2 tina dosage pikeun lauk indungna bikang luhur

    【Ngarugikeun Narkoba Réaksi】 No réaksi ubar ngarugikeun anu kapanggih lamun dosage dianjurkeun keur dituturkeun.

    【Perkara Kudu Perhatosan】:

    1. lauk Kolot ngagunakeun produk ieu dilarang dahar ku urang

    2. Bisa mastikeun efficacy hadé dina hawa cai 20 ~ 30 ℃. Lamun hawa cai leuwih handap ti 20 ℃, hasil spawning induksi bakal rada kapangaruhan.

    3. dosage kacida luhur bisa ngakibatkeun ovulation mimiti na bakal mangaruhan laju kasuburan na.

    4. Ieu hadé nyiapkeun tamba saméméh ngagunakeun eta. Ubar disusun kudu disuntik dina 0.5-1 sajam.

     

    【Spésifikasi】: 2ml: 100mg

    【Paket】: 10pcs per paket

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !