Estradiol bénzoat suntik (éstrogén) - Cina Ningbo Hormon Kadua

Estradiol bénzoat suntik (éstrogén)

Pondok Description:

Estradiol bénzoat suntik (éstrogén) [Pedaran] produk Ieu cairan oily transparan konéng bulak. [Fungsi sarta pamakéan] Bisa ngamajukeun ngembangkeun tanda seksual kadua jeung pembentukan organ seksual pikeun sato bikang, ningkatkeun fungsi kontraksi pikeun uteruses na oviducts, nambahan sensitipitas of uteruses mun oksitosin, sarta ngamajukeun rélaxasi of orifices cervical. Ieu bisa ngamajukeun ngembangkeun sistem saluran susu. Kalawan jumlah leutik progesteron ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Estradiol bénzoat suntik  (E strogen )

    [Pedaran]

    produk Ieu cairan oily transparan konéng bulak.

    [Fungsi sarta pamakéan]

    Bisa ngamajukeun ngembangkeun tanda seksual kadua jeung pembentukan organ seksual pikeun sato bikang, ningkatkeun fungsi kontraksi pikeun uteruses na oviducts, nambahan sensitipitas of uteruses mun oksitosin, sarta ngamajukeun rélaxasi of orifices cervical. Ieu bisa ngamajukeun ngembangkeun sistem saluran susu. Kalawan jumlah leutik progesteron, éta bisa ajakan sato bikang keur boga kahayang seksual jeung pikagumbiraeun seksual. produk ieu lega dilarapkeun dina mémbran dipikagaduh boh, endometritis, sarta pyometra uterus sanggeus pangiriman pikeun sato bikang. Ogé bisa dipaké pikeun otot uterus lemah lamun cooperatively dipaké kalawan oksitosin. Sajaba ti éta, ieu dilarapkeun dina prosés ngembangkeun kelenjar susu dina induksi ti lactation keur sapi.

    [ U sage na dosage] 

    1. Cooperatively dipaké kalawan Hamil mare sérum Gonadotropin nyieun tanda estrous atra salila promosi estrus: guna mempermudah dina beungeut estrus sarta nyieun tanda estrous atra nalika Hamil mare sérum Gonadotropin ieu dilarapkeun pikeun ngamajukeun estrus, suntik intramuscular of 6-8mg of estradiol bénzoat bisa dilaksanakeun dina dinten kadua sanggeus ngagunakeun Hamil mare sérum Gonadotropin. 

    2. Ningkatkeun sensitipitas otot uterus nepi oksitosin: Aplikasi tina éstrogén dina prosés ngalahirkeun teu bisa ukur ngamajukeun bubuka orifices cervical, tapi nambahan sensitipitas otot uterus nepi oksitosin. Méméh suntikan oksitosin, estradiol bénzoat bakal nyuntik, sarta dosing nyaeta kieu: 3-10 mg keur babi, 5-20mg pikeun sapi, 10-20mg pikeun kuda, 1-3 mg pikeun domba, 0.5-2.0mg pikeun anjing, sarta 0.2-0.5mg pikeun ucing.

    3. Treatment kasakit uterus: eta tiasa ngubaran endometritis, inersia uterus (subinvolution rahim), sarta dipikagaduh mémbran boh sanggeus pangiriman nalika cooperatively dipaké kalawan oksitosin. Estradiol bakal nyuntik munggaran (20-30mg pikeun tatanén badag, 10-20mg pikeun tatanén tengah-ukuran, sarta 5-10mg pikeun sato leutik), sarta lajeng oksitosin bakal dipaké pikeun perlakuan (75-100IU keur sapi jeung kuda, 30- 50IU for babi jeung domba, 10-25IU pikeun anjing, sarta 5-10IU keur ucing); suntik intramuscular atawa suntik intrauterine bakal dilarapkeun, sakali unggal 7 dinten.

    4. promosi estrus: dosis tinggi estradiol bénzoat bisa dipaké pikeun ngamajukeun estrus pikeun sato anoestrus klinis; kumaha oge, dina estrus waktu ieu biasana moal bisa masihan naek kana ngembangkeun normal tina follicle mun ovulate tapi normalize daur estrus. dosing nyaeta kieu: 10-20mg keur sapi jeung kuda; 5-10mg keur babi; 3-5mg keur domba.

    [Awas]

    1. dosis High, jangka panjang atanapi pamakéan pantes tina produk ieu bisa ngabalukarkeun cysts indung, aborsi, atrophy indung na ditewak siklus seksual pikeun sato bikang.

    2. Contraindicated sato dahareun.

    3. Ngan dipaké pikeun baranahan sato.

    4. Kudu teu keuna ku barudak.

    [Ditarikna Periode] 

    28 poé pikeun sapi, domba jeung babi (saheulaanan); 7 poé keur susu (saheulaanan)

    [Spesifikasi]

    10 × 2ml: 4mg

    [Panyimpenan]

    Shaded na airtight; disimpen dina suhu 30 ℃.

    [Istilah tina Validitas]

    2 taun

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !