Gonadotropin pikeun suntik (GnRH) - Cina Ningbo Kadua Hormon

Gonadotropin pikeun suntik (GnRH)

Pondok Description:

Shuniu GnRH (cocog pikeun sapi susu) Gonaderelin pikeun suntik Kelas kaopat nasional ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar [Pedaran] produk Ieu bodas atawa mareuman-bodas freeze-drying lump atawa bubuk. [Fungsi sarta Paké] Produk ieu bisa ajakan kelenjar prepituitary sato pikeun ngaleupaskeun hormon follicle-stimulating (FSH) jeung hormon luteotropin (LH). Ieu miboga éfék kuratif on sagala jinis panyakit ovarium, utamana pikeun cysts follicular. Ogé boga pangaruh dina kasus anu salawasna ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Shuniu GnRH (cocog pikeun sapi susu)

    Gonaderelin pikeun suntik

    T anjeunna  national fourth class of new veterinary drug

    [Pedaran] 

    produk Ieu bodas atawa mareuman-bodas lump freeze-drying atawa bubuk.

    [Fungsi sarta Paké]

    Produk ieu bisa ajakan kelenjar prepituitary sato pikeun ngaleupaskeun hormon follicle-stimulating (FSH) jeung hormon luteotropin (LH). Ieu miboga éfék kuratif on sagala jinis panyakit ovarium, utamana pikeun cysts follicular. Ogé boga pangaruh dina kasus anu salawasna chorionic gonadotrophin (HCG) atanapi LH. Bisa cageur kagagalan ovulation of follicle (nyangsang ovulation); eta bisa ko-dipaké kalawan fértilisasi jieunan, sarta markedly bisa ningkatkeun laju konsepsi di estrous sapi. Sajaba ti éta, ieu biasana dipaké pikeun restorasi fungsi awal ovarium sanggeus pangiriman klinis (dina 40 poé sanggeus pangiriman); eta oge bisa dipake pikeun estrus timed, timed inseminasi jieunan mun shorten interval pangiriman kituna ka sagemblengna ngaronjatkeun kasuburan bovine.

    [ U sage na dosage]

    1.Curing nu cysts follicular: eta disarankeun pikeun intramuscularly nyuntik Shuniu GnRH pikeun 200 mcg pikeun curing nu cysts follicular kritis; eta disarankeun pikeun intramuscularly nyuntik Shuniu GnRH pikeun 100 mcg pikeun curing nu cysts follicular hampang.

    2.It Disarankeun intramuscularly nyuntik Shuniu GnRH pikeun 100 mcg pikeun curing kagagalan ovulation.

    3.It Disarankeun intramuscularly nyuntik Shuniu GnRH pikeun 100 mcg pikeun curing nu quiescence indung.

    4. Disarankeun intramuscularly nyuntik Shuniu GnRH pikeun 100 mcg keur promosi ovulation nu.

    5. Ieu bisa ko-dipaké ku suntikan Cloprostenol Natrium (PG) pikeun inseminasi jieunan nu timed pikeun sapi susu (pikeun pamakéan dieusian jeung dosage, mangga ningali 19 th  kaca ti manual ieu, Shuniu GnRH (cocog pikeun sapi susu) )

    [Awas]

    Hal ieu dilarang keur dipake pikeun kampanye tumuwuh.

    [Spesifikasi]

    100mcg × 10 botol

    [Panyimpenan]

    Disimpen dina kaayaan airtight di tempat teduh (handap 20 ℃).

    [Istilah tina Validitas]

    2 taun

    [Ditarikna Periode] 

    Daging pikeun 7 poé, Susu keur 12 jam.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !