LHRH-A2 pikeun suntik Bovines & Khinzir - Cina Ningbo Kadua Hormon

LHRH-A2 pikeun suntik Bovines & Khinzir

Pondok Description:

Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A2 pikeun suntik (LHRH-A2) Corporation Ieu hijina produsén ngabogaan sertifikasi GMP diliwatan di imah segi bahan atah pikeun Luteinizing Hormon ngaleupaskeun Hormon A2. [Pedaran] produk Ieu bodas blok freeze-garing atawa bubuk. [Fungsi sarta pamakéan] ubar hormon polipéptida. Bisa ngamajukeun anterior hipofisis sato pikeun secrete hormon luteinizing (LH) jeung follicle-stimulating hormon (FSH), whereby kematangan of follicles indung ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    L uteinizing H ormone Sunda eleasing H ormone  A 2  pikeun suntik (LHRH-A 2 )

    Ieu  Corporation nyaeta  hiji-hijina produsén ngabogaan diliwatan sertifikasi GMP  betah  in terms of the raw materials for Luteinizing H ormone Sunda eleasing H ormone s A 2.

     

    [Pedaran]

    produk Ieu bodas blok freeze-garing atawa bubuk.

    [Fungsi sarta pamakéan]

    Polipéptida ubar hormon. Bisa ngamajukeun anterior hipofisis sato pikeun secrete hormon luteinizing (LH) jeung follicle-stimulating hormon (FSH), whereby kematangan of follicles indung ieu diwanohkeun ka ovulate. Hal ieu mindeng dipaké pikeun cageur hysteresis ovulation, ovarium aktif, pengkuh korpus luteum na cysts indung pikeun sapi susu. Bisa ngamajukeun spérmatogenesis pikeun sato jalu.

    [ U sage na dosage] 

    Nalika nyuntik, éta bakal diluted kalawan cai steril pikeun suntik atawa cai saline sterilized.

    Hiji dosis keur suntik intramuscular:

    Per sapi susu:

    1. Ovulation hysteresis: suntik intramuscular of 25-50μg bari inseminasi geus dilaksanakeun.

    2. ovarium aktif: 25μg, sakali sapoé; eta bisa dipake pikeun 3 dinten padeukeut, jeung dosis total teu kudu jadi leuwih 75μg; umum, pangaruh bakal jadi hadé ukur nalika aya wae dimekarkeun indung follicle.

    3. cysts indung: 25μg, sakali sapoé; eta bisa dipake pikeun 3-4 poé padeukeut, jeung dosis total teu kudu jadi leuwih 100μg.

    Per babi:

    Ngaronjatkeun ukuranana litter: suntik intramuscular of 25μg mangsa jalangan

    Per domba:

    Ngaronjatkeun laju kakandungan tambah ukuranana litter na enhancing épék super-ovulation: 15-25μg.

    [Awas]

    -Jangka panjang sarta dosis tinggi aplikasi bakal ngabalukarkeun efek hétérogén, pangaruh inhibitory nyaéta atra.

    Sacara umum, sagala jenis séjén hormon teu kudu dipaké bari produk ieu dipaké.

    [Spesifikasi]

    10 × 25μg 10 × 50μg 10 × 125μg

    [Panyimpenan]

    Shaded na airtight; disimpen dina suhu 20 ℃.

    [Istilah tina Validitas]

    3 taun

    [Ditarikna Periode] 

    Taya dibekelan

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !