LHRH-A2 pikeun suntik Lauk pamakéan - Cina Ningbo Kadua Hormon

LHRH-A2 pikeun suntik Lauk pamakéan

Pondok Description:

Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A2 pikeun suntik 【Ngaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba】 【umum Ngaran】: Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A2 pikeun suntik 【Inggris Ngaran】: Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A2 pikeun suntik 【Mayor bahan】: Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A2 【Pedaran】 : produk Ieu bodas block ngawangun zat freeze-garing atawa bubuk 【Pharmacological Balukar】: Ieu mangrupakeun odinagogue lauk luhur-efisien nu bisa ngamajukeun hypophysis lauk rék dipegatkeun GTH (th ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A 2 pikeun suntik

     

    【Ngaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba】

    【Umum Ngaran】: Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A 2 pikeun suntik

    【Inggris Ngaran】: Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A 2 pikeun suntik

    【Mayor bahan】: Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A 2

    【Pedaran】: produk Ieu bodas block ngawangun zat freeze-garing atawa bubuk

    【Pharmacological Balukar】: Ieu mangrupakeun odinagogue lauk luhur-efisien nu bisa ngamajukeun hypophysis lauk rék dipegatkeun GTH (anu luteinizing hormon na follicle-stimulating hormon); merangsang produksi spérma jeung kematangan pikeun lauk jalu; ningkatkeun follicle lauk bikang pikeun secrete éstrogén nu bakal nulungan ngagancangkeun follicle kematangan, ovulation sarta produksi korpus luteum

    【Indikasi】: Ngamajukeun kematangan seksual atawa ngagancangkeun maturation pikeun lauk

    【Dianggo na dosage】:

    A:  Spawning induksi: 1. Jukut pepes: hiji suntikan, 1-2mcg / kg

    2. Hideung pepes: dua injections; nu suntik heula: 0.5mcg / kg; nu suntik kadua: 1-2mcg / kg + hypophysis lauk: 1-3mcg / kg; pikeun maranéhanana kalayan kematangan seksual goréng, ubar bisa dipaké 10-20 poé sateuacanna.

    3. Chub, bighead: dua injections; nu suntik heula: 0.2-0.4 mcg / kg; nu suntik kadua: 1-1.5mcg / kg; duanana injections ieu dipisahkeun ku 10-12 jam.

    B: akselerasi kematangan: ngaleyurkeun produk ieu saline normal lajeng lalaunan ngeclak campuran kana mortir ngandung oleum morrhuae atawa minyak tea lima kali tina jumlah ti campuran. Grind dinya bari dripping sangkan eta emulsify. Saacanna 10-25 poé spawning induksi, nyuntik sakumaha per 0.1-0.3mcg / kg. Ngabagi dua nu dosage pikeun lauk jalu.

     

    【Spésifikasi】: (1) 25μg; (2) 50μg; (3) 125μg

    【Paket】: 10pcs per paket

    【Panyimpenan】: dikonci tina lampu, disegel pageuh, sarta diteundeun di tiis, tempat poék

    【Periode of Validitas】: Tilu taun

     

    Di luhur teh dosage dianjurkeun ku para ahli. The dosage husus bakal ngaronjat atanapi turun ku hewan klinis nurutkeun kaayaan sabenerna.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !