LHRH-A3 keur suntik Bovines & Khinzir - Cina Ningbo Kadua Hormon

LHRH-A3 keur suntik Bovines & Khinzir

Pondok Description:

Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A3 keur suntik (LHRH-A3) (Nami Trade: Zaizaiduo) Corporation Ieu hijina produsén ngabogaan sertifikasi GMP diliwatan di imah segi bahan atah pikeun Luteinizing Hormon ngaleupaskeun Hormon A3. [Pedaran] produk Ieu bodas blok freeze-garing atawa bubuk. [Fungsi sarta pamakéan] ubar hormon polipéptida. Bisa ngamajukeun anterior hipofisis sato pikeun secrete hormon luteinizing (LH) jeung follicle-stimulating hormon (FSH), whereby nu maturi ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    L uteinizing H ormone Sunda eleasing H ormone  A 3  pikeun suntik (LHRH-A 3 )

     (Ngaran Trade: Zaizaiduo)

    Ieu  Corporation nyaeta  hiji-hijina produsén ngabogaan diliwatan sertifikasi GMP  betah  in terms of the raw materials for Luteinizing H ormone Sunda eleasing H ormone s A 3.

    [Pedaran]

    produk Ieu bodas blok freeze-garing atawa bubuk.

    [Fungsi sarta pamakéan]

    Polipéptida ubar hormon. Bisa ngamajukeun anterior hipofisis sato pikeun secrete hormon luteinizing (LH) jeung follicle-stimulating hormon (FSH), whereby kematangan of follicles indung ieu diwanohkeun ka ovulate. Eta teu bisa ngan geuwat ngaleupaskeun hormon disintésis ku kelenjar hipofisis tapi merangsang sintésis hormon. Bisa ngamajukeun spérmatogenesis pikeun sato jalu.

    Ieu ilaharna dipaké pikeun:

    1. Ngaronjatkeun ukuran litter;

    2. Ngaronjatkeun laju kakandungan salila estrum;

    3. ngubaran kematangan goréng tina follicles, nyangsang ovulation na cysts follicular;

    4. Nguatkeun efek super-ovulation;

    5. Nguatkeun fungsi korpus luteum.

    [ U sage na dosage] 

    Nalika nyuntik, éta bakal diluted kalawan cai steril pikeun suntik atawa cai saline sterilized.

    I. Aplikasi dina Sapi Baranahan

    1. promosi restorasi sahiji fungsi indung na pondok interval calving: suntik intramuscular of 5-15μg dina 8-18 poé sanggeus pangiriman; sakali sapoé salila 3 poé padeukeut.

    2. Ningkatkeun laju kakandungan: a. suntik intramuscular of 25μg mangsa jalangan nyata bisa ningkatkeun laju kakandungan di estrum; b. suntik intramuscular of 25μg kira 40 poé sanggeus pangiriman, suntik intramuscular of 0.2mg of PG kalayan interval tina 6 poé, sarta suntik intramuscular of 20μg kalayan interval sejen tina hiji poe écés bisa ningkatkeun laju kakandungan dina 60 poé sanggeus pangiriman.

    3. Treatment of maldevelopment follicular tur nyangsang ovulation: suntik intramuscular of 25-30μg mangsa jalangan atanapi 2 jam méméh kawin.

    4. Treatment pembangunan multi follicle: suntik intramuscular of 25μg unggal poé salila 3 poé padeukeut.

    5. Treatment of cysts indung: suntik intramuscular of 25μg unggal poé salila 5 dinten padeukeut jeung suntik intramuscular of 100mg of progesteron dina Samentara éta; guna nyegah kanceuh, progesteron bakal nyuntik pikeun sababaraha kali tilu bulan sanggeus kakandungan.

    II. Aplikasi dina Baranahan Porcine

    1. Ningkatkeun laju kakandungan jeung litter ukuran sows di estrum: suntik intramuscular of 25-50μg 0-4 jam méméh kawin sanggeus estrus lumangsung nepi sows bisa ningkatkeun ukuran litter rata sows ku leuwih ti 2 huluna.

    2. kahayang seksual Low keur babi jalu: 25μg unggal poé salila 3-5 poé padeukeut.

    III. Aplikasi dina Domba Baranahan

    Saatos udagan ewe dimimitian estrus normal, suntik intramuscular of 5-10μg sahiji produk ieu bakal dilakukeun langsung, sarta jalangan wajib dilaksanakeun 4-6 jam engké (lamun ewe teh teu di estrus, 0.5-1ml of trinitas-hormon tiasa dipaké pikeun tiap ewe ngamajukeun estrus). Mun instruksi kasebut dituturkeun, laju twinning pikeun embé bakal ngaronjat sacara signifikan, sarta ukuran litter for domba bakal ngaronjat.

    IV. Aplikasi dina Sato doméstik lianna

    Ngalaksanakeun suntik intramuscular mangsa jalangan atawa sababaraha jam méméh kawin pikeun ngaronjatkeun laju kakandungan jeung ukuranana litter: 15μg per kijang; 3-5μg per kelenci; 15μg per dog atawa rubah; 5μg per sato keur kulit.

    [Awas]

    -Jangka panjang sarta dosis tinggi aplikasi bakal ngabalukarkeun efek hétérogén, pangaruh inhibitory nyaéta atra.

    Sacara umum, sagala jenis séjén hormon teu kudu dipaké bari produk ieu dipaké.

    [Spesifikasi]

    10 × 15μg 10 × 25μg 10 × 50μg 10 × 100μg

    [Panyimpenan]

    Shaded na airtight; disimpen dina suhu 20 ℃.

    [Istilah tina Validitas]

    3 taun

    [Ditarikna Periode] 

    Taya dibekelan

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !