LHRH-A3 keur suntik Lauk pamakéan - Cina Ningbo Kadua Hormon

LHRH-A3 keur suntik Lauk pamakéan

Pondok Description:

Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A3 keur suntik 【Ngaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba】 【umum Ngaran】: Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A3 keur suntik 【Inggris Ngaran】: Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A3 keur suntik 【Mayor bahan】: Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A3 【Pedaran】 : produk Ieu bodas block ngawangun zat freeze-garing atawa bubuk 【Balukar Pharmacological】: ubar hormon. Produk ieu bisa ngamajukeun hypophysis lauk rék dipegatkeun GTH; ningkatkeun lauk bikang '...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A 3 pikeun suntik

     

    【Ngaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba】

    【Umum Ngaran】:  Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A 3 pikeun suntik

    【Inggris Ngaran】: Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A 3 pikeun suntik

    【Mayor bahan】: Luteinizing Hormon ngaleupaskeun hormon A 3

    【Pedaran】: produk Ieu bodas block ngawangun zat freeze-garing atawa bubuk

    【Pharmacological Balukar】: ubar Hormon. Produk ieu bisa ngamajukeun hypophysis lauk rék dipegatkeun GTH; ningkatkeun follicle lauk bikang pikeun secrete éstrogén nu bakal nulungan ngagancangkeun follicle kematangan, ovulation sarta produksi korpus luteum; merangsang produksi spérma jeung kematangan pikeun lauk jalu. Ieu mangrupakeun odinagogue lauk luhur-efisien, mastikeun efficacy hadé utamana pikeun wewengkon pagunungan kalawan variasi hawa diurnal badag jeung kematangan gonad goréng lauk indungna.

    【Indikasi】: Ngamajukeun kematangan seksual atawa ngagancangkeun maturation pikeun lauk

    【Dianggo na dosage】:

    Spawning induksi:

    1. Jukut pepes: hiji suntikan, 1.5-3.0mcg / kg. Ngabagi dua nu dosage pikeun lauk jalu.
    2. Chub, bighead: dua injections. Total dosage nyaeta 2-3mcg / kg. The suntik heula perlu 0.3-0.6mcg / kg. Sarta sésana bakal nyuntik 10-12 jam engké. Ngabagi dua nu dosage pikeun lauk jalu.
    3. Hideung pepes: dua injections; nu suntik heula: 0.7-1.0 mcg / kg; nu suntik kadua sanggeus 12-14 jam: 1.5-3.3 mcg / kg + hypophysis lauk: 1-3mcg / kg; pikeun maranéhanana kalayan kematangan gonad goréng, ubar bisa dipaké 10-20 poé sateuacanna.

     

    akselerasi kematangan: ngaleyurkeun produk ieu saline normal lajeng lalaunan ngeclak campuran kana mortir ngandung oleum morrhuae atanapi tea minyak lima kali tina jumlah ti campuran. Grind dinya bari dripping sangkan eta emulsify. Saacanna 10-25 poé spawning induksi, nyuntik sakumaha per 0.2-0.5mcg / kg. Taya suntik atawa ngabagi dua nu dosage pikeun lauk jalu.

     

    【Spésifikasi】: (1) 25μg; (2) 50μg; (3) 100μg

    【Paket】: 10pcs per paket

    【Panyimpenan】: dikonci tina lampu, disegel pageuh, sarta diteundeun di tiis, tempat poék

    【Periode of Validitas】: Tilu taun

     

    Di luhur teh dosage dianjurkeun ku para ahli. The dosage husus bakal ngaronjat atanapi turun ku hewan klinis nurutkeun kaayaan sabenerna.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !