Oksitosin suntik (Pitocin) - Cina Ningbo Hormon Kadua

Oksitosin suntik (Pitocin)

Pondok Description:

Oksitosin suntik (Pitocin) (Trade Nami: Chanqingsong) [Pedaran] produk Ieu cairan transparan warnaan. [Fungsi sarta pamakéan] Bisa langsung ngagumbirakeun rahim otot lemes, sarta nguatkeun kontraksi uterus. The réaktivitas rahim on oksitosin anu kapangaruhan ku hormon séks. Éstrogén bisa ningkatkeun sensitipitas rahim pikeun oksitosin, bari progesteron nyegah kepekaan rahim pikeun oksitosin. A dosis leutik oksitosin bisa ningkatkeun kontraksi rhythmic otot uterus jeung ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Oksitosin suntik  ( Pitocin )

    (Ngaran Trade: Chanqingsong)

    [Pedaran]

    produk Ieu cairan transparan warnaan.

    [Fungsi sarta pamakéan]

    Bisa langsung ngagumbirakeun rahim otot lemes, sarta nguatkeun kontraksi uterus. The réaktivitas rahim on oksitosin anu kapangaruhan ku hormon séks. Éstrogén bisa ningkatkeun sensitipitas rahim pikeun oksitosin, bari progesteron nyegah kepekaan rahim pikeun oksitosin. A dosis leutik oksitosin bisa ningkatkeun kontraksi rhythmic otot uterus jeung rélaxasi otot lemes uterus dina mangsa kakandungan telat, nu aya mangpaatna pikeun ngalahirkeun boh; dosis badag tina oksitosin nambahan tegangan otot uterus, hasilna kontraksi tetanic. Klinis, éta utamana dilarapkeun dina hastening parturition, perdarahan rahim postpartum, dipikagaduh mémbran boh, promosi ngeunaan lactation, pengkuh korpus luteum, pengobatan stillbirth, recovery uterus, sarta inseminasi jieunan pikeun jangjangan.

    [ U sage na dosage] 

    1. Hastening parturition: Ieu bisa dilarapkeun dina dystocia pikeun sagala rupa sasatoan disababkeun ku kontraksi uterus lemah. suntik Intramuscular of 75-100IU keur sapi jeung kuda, 30-50IU for babi jeung domba, 10-25IU pikeun anjing, sarta 5-10IU keur ucing wajib dilaksanakeun pikeun dosis tunggal. Lamun waktu pangiriman panjang teuing jeung éstrogén di vivo nurun, éstrogén bakal nyuntik saméméh ngagunakeun oksitosin kituna pikeun ngaronjatkeun kepekaan rahim pikeun oksitosin.

    2. Luteolysis: Ieu bisa dipaké pikeun ngubaran luteum korpus pengkuh keur sapi; suntik intramuscular of 400IU ieu dilarapkeun dina total; eta bakal nyuntik dina 2-4 kali béda.

    3. Treatment kasakit uterus: Hal ieu dipaké pikeun pengobatan endometritis, inersia uterus (subinvolution rahim), sarta dipikagaduh mémbran boh sanggeus pangiriman. Estradiol bakal nyuntik munggaran (20-30mg pikeun tatanén badag, 10-20mg pikeun tatanén tengah-ukuran, sarta 5-10mg pikeun sato leutik), sarta lajeng oksitosin bakal dipaké pikeun perlakuan (75-100IU keur sapi jeung kuda, 30- 50IU for babi jeung domba, 10-25IU pikeun anjing, sarta 5-10IU keur ucing); suntik intramuscular atawa suntik intrauterine bakal dilarapkeun, sakali unggal 7 dinten.

    4. Susu ejection: Ieu bisa dipaké pikeun ngamajukeun kontraksi sél épitél glandular tina kelenjar susu, facilitating nu ejection susu di acini. A dosis tunggal suntik intramuscular bakal dilarapkeun, 10-20IU keur sapi jeung kuda, sarta 5-20IU for babi jeung domba.

    [Awas]

    1. Lamun dipaké pikeun hastening parturition, éta ukur bisa dilarapkeun dina kontraksi uterus lemah. Hal ieu contraindicated di dystocia disababkeun ku kanal kalahiran obstructed, malposition sarta kanal kalahiran stenosis.   

    2. Nalika éstrogén nu geus cukup dina vivo, éta boga pangaruh dina kontraksi uterus.

    [Spesifikasi]

    10 × 1ml: 10 unit 10 × 2ml: 20 unit

    [Panyimpenan]

    Airtight; disimpen dina tempat kmu poek (di handapeun suhu 20 ℃).

    [Istilah tina Validitas]

    2 taun

    [Ditarikna Periode] 

    Taya dibekelan

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !