Hipofisis Follicle stimulating hormon pikeun suntik (FSH) - Cina Ningbo Kadua Hormon

Hipofisis Follicle stimulating hormon pikeun suntik (FSH)

Pondok Description:

Hipofisis Follicle stimulating hormon pikeun suntik (FSH) [Pedaran] produk Ieu bodas atawa mareuman-bodas blok freeze-garing atawa bubuk. [Fungsi sarta pamakéan] ubar Hormon. Bisa ngamajukeun tumuwuhna ngembangkeun follicles indung pikeun sato bikang jeung ngamajukeun sékrési éstrogén indung bareng jeung LH, ngabalukarkeun estrus normal. Eta ngarangsang perkembangan epitheliums tubule tubule sarta spérmatosit sekundér tina sato jalu, jeung promotes spérmatogenesis bareng jeung ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Hipofisis F ollicle S timulating H ormone  pikeun suntik (FSH)

     

    [Pedaran]

    produk Ieu bodas atawa mareuman-bodas blok freeze-garing atawa bubuk.

    [Fungsi sarta pamakéan]

    Hormon narkoba. Bisa ngamajukeun tumuwuhna ngembangkeun follicles indung pikeun sato bikang jeung ngamajukeun sékrési éstrogén indung bareng jeung LH, ngabalukarkeun estrus normal. Eta ngarangsang perkembangan epitheliums tubule tubule sarta spérmatosit sekundér tina sato jalu, jeung promotes spérmatogenesis bareng jeung LH.

    Ieu ilaharna dilarapkeun:

    1. Dina super-ovulation of cangkok cikal.

    2. Pikeun cageur gagalna datang kana estrus alatan fungsi indung teu aktif.

    3. Pikeun cageur ngembangkeun sababaraha-follicle alatan hypofunction indung na infertility alatan ngembangkeun séjén follicles dina dua sisi. 

    4. Dina pengkuh korpus luteum.

    [ U sage na dosage] 

    Nalika nyuntik, éta bakal diluted kalawan cai steril pikeun suntik atawa cai saline sterilized.

    I. Aplikasi dina Sapi Baranahan

    1. Super ovulation: suntik intramuscular of 500-600IU dina total; eta bakal nyuntik di 8 kali béda jeung padika decrement sarta metoda volume sarua; eta bakal dilarapkeun dina kadalapan ka poé fourteenth (nu kasalapan nepi ka poé twelfth téh hadé) sanggeus sapi donor datangna kana estrus.

    2. Treatment sahiji fungsi indung cicing atawa hypofunction: suntik intramuscular of 200IU of FSH; lamun fungsi nu geus cicing, 100IU of LH bakal dipaké cooperatively; dosing nu bakal terus-terusan sakali lamun éta teu epektip.

    II. Aplikasi dina Domba Baranahan

    1. Super ovulation: ewe teh bakal pretreated kalayan hormon progestational keur 12-14 poé, lajeng diolah pikeun super-ovulation 2 dinten nyanghareupan ahir pretreatment nu; atanapi ewe teh bakal diberekeun suntikan intramuscular of FSH dina dinten twelfth atawa katilu belas tina siklus estrus pikeun 3 dinten padeukeut (domba) atanapi 4 days padeukeut (kambing) jeung hiji interval 12 jam; nu dosis total bakal jadi 200-250IU.

    2. Estrus kontrol: di usum anestrous, pretreatment kalayan hormon progestational keur 14 poé sarta injections intramuscular of 50IU of FSH 1 day nyanghareupan ahir pretreatment jeung dina eta pisan poé pretreatment nu masing-masing bisa dipicuna dina estrus of ewes na attain laju luhur sinkronisasi estrus.

    III. Aplikasi dina P orcine Sunda eproduction

    1. Super ovulation: suntik intramuscular of 300-400IU dina total; eta bakal nyuntik dina 6-8 kali béda; dua kali sapoé salila 3-4 poé padeukeut.

    2. Treatment tina jumlah cukup spérma keur surili beternak: hipofisis hormon follicle stimulating (FSH); sakali sapoé pikeun 2-3 poé padeukeut, sarta 50IU pikeun tiap waktu.

    3. Estrus induksi: suntik intramuscular of 100-150IU of FSH atanapi 1000-1500IU of PMSG pikeun sows moal di estrus leuwih 15 poé sanggeus ablactation, sarta suntik intramuscular of 0.1-0.2mg of Cloprostenol Natrium (PG) dina éta pisan dinten atawa poé saterusna.

    IV. nu lain

    suntik Intramuscular of 20-50IU of FSH pikeun anoestrous anjing kalayan hypofunction indung sakali sapoé salila 2 nepi ka 3 dinten padeukeut bisa dipicuna estrus.

    [Awas]

    (1) Méméh maké narkoba, parobahan indung kudu dipariksa, nurutkeun nu dosis jeung frékuénsi bakal disaluyukeun.

    (2) produk ieu moal bakal disiapkeun kana solusi pikeun neundeun bisi tina deactivation.

    [Ditarikna Periode]

    28 poé pikeun daging, jeung 7 poé keur susu

     [Spesifikasi]

    10 × 100IU

    [Panyimpenan]

    Shaded na airtight; disimpen dina suhu 20 ℃.

    [Istilah tina Validitas] 2 taun

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !