Hipofisis Luteinizing Hormon pikeun suntik (LH) - Cina Ningbo Kadua Hormon

Hipofisis Luteinizing Hormon pikeun suntik (LH)

Pondok Description:

Pituitarii Lutropinum Pro Injectione (LH) [Pedaran] produk Ieu bodas atawa mareuman-bodas blok freeze-garing atawa bubuk. [Fungsi sarta pamakéan] ubar Hormon. Jeung gawé babarengan di hipofisis hormon follicle-stimulating, éta bisa ngamajukeun maturation ahir follicles, dipicuna dina ovulation of follicles dewasa sarta dipicuna generasi ti korpus luteum. Ieu utamana dipaké pikeun: 1. Ngamajukeun follicles tempo na ovulate; 2. Ngamajukeun generasi ti korpus leteum fungsi; 3. Cure ovulation ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pituitarii Lutropinum Pro Injectione (LH)

     

    [Pedaran]

    produk Ieu bodas atawa mareuman-bodas blok freeze-garing atawa bubuk.

    [Fungsi sarta pamakéan]

    Hormon narkoba. Jeung gawé babarengan di hipofisis hormon follicle-stimulating, éta bisa ngamajukeun maturation ahir follicles, dipicuna dina ovulation of follicles dewasa sarta dipicuna generasi ti korpus luteum.

    Ieu utamana dipaké pikeun: 1. Ngamajukeun follicles tempo na ovulate;

    2. Ngamajukeun generasi ti korpus leteum fungsi;

    3. Cure gagalna ovulation (kematangan goréng tina follicles; nyangsang ovulation);

    4. Cure maot mimiti atawa aborsi tina embryos disababkeun ku hypoplasia of korpus luteum;

    5. Cure oestrum teuing pondok tur ulang peternak sato bikang;

    6. Cure follicle kista;

    7. sato Cure jalu jeung drive kelamin low, volume mani lemah sareng kirang spérma.

    [ U sage na dosage] 

    Nalika nyuntik, éta bakal diluted kalawan cai steril pikeun suntik atawa cai saline sterilized.

    I. A pplication of C attle Baranahan

    1. Treatment sahiji fungsi indung cicing: suntik intramuscular of 200IU of FSH tambah 100IU of LH; dosing nu bakal terus-terusan sakali lamun éta teu epektip.

    2. induksi ti ovulation: suntik intramuscular of 200-300IU of LH dina mangsa jalangan atawa sababaraha jam méméh kawin tiasa ngamajukeun ovulation sarta ningkatkeun laju kakandungan.

    3. Singkronisasi of ovulation: suntik intramuscular of 200IU of LH salila estrus sapi bikang sanggeus dirawat kalayan sinkronisasi estrus salajengna tiasa ngamajukeun sinkronisasi of ovulation sarta ningkatkeun laju kakandungan sanggeus sinkronisasi estrus.

    4. Super ovulation: suntik intramuscular of 200IU of LH 72 jam sanggeus perlakuan ovulation super tiasa ngamajukeun maturation na ovulation of follicles tur ningkatkeun efek super ovulation.

    5. Nyegah miscarriages: suntik intramuscular of 200IU of LH sababaraha poé sanggeus inseminasi jieunan; administrasi kontinyu pikeun 2-3 poé padeukeut.

    II. batur

    1. Kembangna pangaruh ovulation super on ewes: suntik intramuscular of 100-200IU of LH 72 jam sanggeus perlakuan ovulation super tiasa ngamajukeun maturation na ovulation of follicles sarta nyieun ovulation nyingkronkeun.

    2. Intramuscular suntikan 50-100IU of LH pikeun ewes mangsa atawa sanggeus kawin pikeun 2-3 poé padeukeut bisa cageur maot mimiti atawa aborsi habitual of embryos disababkeun ku hypoplasia of korpus luteum.

    3. Sato Cure jalu jeung drive low sex, kualitas mani goréng, cryptorchidism, sarta peluh, jeung sajabana

    [Awas]

    Produk ieu umumna teu disiapkeun kana solusi pikeun neundeun bisi tina deactivation.

    dosis bakal dua kali pikeun pengobatan kista indung.

    [Spesifikasi]

    10 × 200IU

    [Panyimpenan]

    Shaded na airtight; disimpen dina suhu 20 ℃.

    [Istilah tina Validitas] 2 taun

    [Ditarikna Periode] No dibekelan

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !