Posterior hipofisis suntik - Cina Ningbo Hormon Kadua

Posterior hipofisis suntik

Pondok Description:

Posterior hipofisis suntik posterior hipofisis mangrupa produk sagala-alam disiapkeun ku ékstraksi tina kelenjar babi hipofisis. [Pedaran] produk Ieu cairan transparan atawa ampir transparan warnaan. [Fungsi sarta pamakéan] Produk ieu ngandung oksitosin na pitressin. Oksitosin bisa ngagumbirakeun uteruses selektif sarta nguatkeun kontraksi otot lemes uterus. pangaruh miboga seru otot lemes uterus variasina luyu jeung dosis tur tingkat hormon di vivo. A o dosis leutik ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Posterior hipofisis suntik

    Posterior hipofisis mangrupakeun hiji  produk sagala-alam disiapkeun ku ékstraksi ti babi hipofisis  kelenjar.

    [Pedaran]

    produk Ieu cairan transparan atawa ampir transparan warnaan.

    [Fungsi sarta pamakéan]

    Produk ieu ngandung oksitosin na pitressin. Oksitosin bisa ngagumbirakeun uteruses selektif sarta nguatkeun kontraksi otot lemes uterus. pangaruh miboga seru otot lemes uterus variasina luyu jeung dosis tur tingkat hormon di vivo. A dosis leutik produk ieu tiasa ningkatkeun kontraksi rhythmic otot uterus jeung kontraksi seragam jeung rélaxasi salila kakandungan telat; dosis badag tina produk bakal ngakibatkeun kontraksi tetanic tina uterus otot lemes jeung mencet pembuluh darah dina myometrium mun exert épék hemostatic. Sajaba ti éta, oksitosin bisa ngamajukeun kontraksi sél myoepithelial sabudeureun Saluran acini na susu susu, facilitating nu ejection tina susu. Pitressin boga efek antidiuresis na elevating tekanan getih. Ieu utamana dilarapkeun di:

    1. Postpartum karusuhan susu ejection, bareuh susu, sarta promosi lactation pikeun sato bikang karek dikirimkeun kakurangan tina susu; susu bisa ejected 1-4 jam sanggeus suntik.

    2. Hastening parturition na odinopoeia.

    3. Hemostasis pikeun hemorrhage masif sapi '.

    4. perdarahan uterus Postpartum na dipikagaduh mémbran boh.

    [ U sage na dosage] 

    1. Postpartum karusuhan susu ejection, bareuh susu, sarta promosi lactation pikeun sato bikang karek dikirimkeun kakurangan tina susu: dosis tunggal pikeun suntik intramuscular: 20-40 unit pikeun kuda jeung sapi dewasa, sakali sapoé salila 3 poé padeukeut; 10-20 unit pikeun domba jeung babi dewasa, sakali sapoé salila 3 poé padeukeut; 5-10 unit pikeun anjing, ucing, foxes, racoon-anjing jeung minks, sakali sapoé salila 3 poé padeukeut.

    2. Hastening parturition na odinopoeia: dosis tunggal pikeun suntik subcutaneous atawa suntik intramuscular: 30-100 unit pikeun kuda jeung sapi; 10-50 unit pikeun domba jeung babi; 2-10 unit pikeun anjing; 2-5 unit pikeun ucing.

    3. Hemostasis pikeun hemorrhage masif sapi ': suntik ka jero nadi; 100-150 unit pikeun dosis tunggal (ditambahkeun kana 500ml glukosa atawa natrium klorida suntik).

    4. perdarahan uterus Postpartum na dipikagaduh mémbran fétal: dosis tunggal pikeun suntik subcutaneous atawa suntik intramuscular: 30-100 unit pikeun kuda jeung sapi; 10-50 unit pikeun domba jeung babi; 2-10 unit pikeun anjing; 2-5 unit pikeun ucing.

    [Ngarugikeun Réaksi]

    Teu jelas.

    [Awas]

    1. Contraindicated deukeut waktu kuli di Abnormalitas terusan kalahiran, posisi boh abnormal, sarta cervixes acan-to-muka.

    2. dosis High bisa ngabalukarkeun élévasi tekanan darah, oliguria jeung nyeri beuteung.

    [Spesifikasi]

    10 x 1ml: 10 unit

    [Panyimpenan]

    Shaded sarta disimpen dina tempat nu poek tur tiis (di handapeun suhu 20 ℃).

    [Istilah tina Validitas]

    2 taun

    [Ditarikna Periode] 

    Taya dibekelan

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !