Hamil mare sérum Gonadotropin pikeun suntik (PMSG) - Cina Ningbo Kadua Hormon

Hamil mare sérum Gonadotropin pikeun suntik (PMSG)

Pondok Description:

Hamil mare sérum Gonadotropin (PMSG) purity High kalawan Pangaruh luar biasa [Pedaran] produk Ieu bodas blok freeze-garing atawa bubuk. [Fungsi sarta pamakéan] ubar Hormon. Ieu boga aktivitas keur hormon follicle-stimulating sarta hormon luteinizing. Bisa ngamajukeun ngembangkeun sarta maturation of follicles indung pikeun sato bikang sarta ngabalukarkeun estrus na ovulation. Bisa ngaronjatkeun kahayang seksual sato jalu jeung ngamajukeun spérmatogenesis. Ieu ilaharna dilarapkeun: 1. Dina super-ovulati ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    P regnant M mangrupakeun S erum G onadotropin  (PMSG)

    Tinggi P urity  kalawan  Sunda emarkable Effect

     

    [Pedaran]

    produk Ieu bodas blok freeze-garing atawa bubuk.

    [Fungsi sarta pamakéan]

    Hormon narkoba. Ieu boga aktivitas keur hormon follicle-stimulating sarta hormon luteinizing. Bisa ngamajukeun ngembangkeun sarta maturation of follicles indung pikeun sato bikang sarta ngabalukarkeun estrus na ovulation. Bisa ngaronjatkeun kahayang seksual sato jalu jeung ngamajukeun spérmatogenesis.

    Ieu ilaharna dilarapkeun:

    1. Dina super-ovulation of cangkok cikal.

    2. Pikeun ningkatkeun laju twinning pikeun ewes, sarta ningkatkeun efek sinkronisasi estrus pikeun reséptor.

    3. Pikeun spur sato bikang kana estrus, ngamajukeun ngembangkeun follicular, sarta cageur estrus atawa kagagalan datang kana estrus recessive alatan fungsi indung teu aktif.

    4. Ka cageur ngembangkeun sababaraha-follicle alatan hypofunction indung na infertility alatan ngembangkeun séjén follicles dina dua sisi.

    5. Dina induksi estrus na estrus  sinkronisasi .

    6. Pikeun cageur aspermia, oligospermia, vitalitas spérma goréng jeung kahayang seksual low pikeun sato jalu.

    [ U sage na dosage] 

    Nalika nyuntik, éta bakal diluted kalawan diluents.

    Dosis keur unggal sato:

    1. 1000IU pikeun ingon konéng; 2000IU pikeun buffalos; 1000-1500IU pikeun sapi; 2000-3000IU pikeun super-ovulation

    2. 1000IU keur babi (tambah 500-1000IU of HCG), atawa 1000IU per 100kg ku beurat

    3. 300-500IU for domba; 600-1000 IU pikeun super-ovulation

    4. 1000IU pikeun kijang; 1500IU pikeun kijang beureum

    5. 30-50IU keur kelenci; 100IU pikeun minks; 300-500IU pikeun nutria; 500-1000IU pikeun anjing jeung foxes; 200-400IU keur ucing

    6. 5-10IU keur mencit; 10-20IU pikeun beurit

    [Awas] 

    1. Eta kudu disiapkeun saperti diperlukeun saprak produk Gampang leungit efficacy dina leyuran cai.

    2. antibodi PMSG bakal dipaké cooperatively dina periode engké pikeun ngaronjatkeun pangaruh super-ovulation.

    3. Intramuscular suntikan HCG A3 atawa bisa dilaksanakeun salila kawin ngamajukeun efek ovulation na kakandungan.

    [Spesifikasi]

    5× 1000IU + 5 botol diluent

    [Panyimpenan]

    Shaded na airtight; disimpen dina tempat kmu poek (2 ℃ -8 ℃).

    [Istilah tina Validitas]

    3 taun

    [Ditarikna Periode] 

    Taya dibekelan

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !